Tgrt Haber

Beşiktaş Şenol Güneş yönetiminde ilk resmi maçına çıkıyor

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Ekim 2022 11:17 - Güncelleme : 29 Ekim 2022 11:21
Beşiktaş Şenol Güneş yönetiminde ilk resmi maçına çıkıyor
şenol güneş,beşiktaş

Valerien Ismael’le yolları ayıran siyah beyazlı takımda Şenol Güneş ile imza atıldı. Beşiktaş tecrübeli teknik direktörle ilk maçına bugün Ümraniyespor ile çıkacak.

Süper Lig’de son 6 lig maçında sadece 1 galibiyet alan Beşiktaş’ta fatura Valerien Ismael’e kesildi. Siyah beyazlılar daha önce 2 kez şampiyonluk yaşadığı Şenol Güneş ile anlaşmaya varırken atılan imzanın ardından ilk antrenmanına çıkan tecrübeli teknik adam, yarın Ümraniyespor maçıyla birlikte taraftarın huzuruna çıkacak.

MAÇIN BİLETLERİ TÜKENDİ

Alınan sonuçlar sonrasında Valerien Ismael’e tepki gösteren siyah-beyazlılar, Şenol Güneş’le anlaşılmasının ardından maçın biletlerini tüketti. Yarın Ümraniyespor karşısında kapalı gişe oynayacak olan Beşiktaş’ta, Galatasaray derbisi öncesinde tek hedef 3 puan.

https://twitter.com/Besiktas/status/1586051931902201857

HEDEF 3 PUAN

11 lig maçında 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi alan Beşiktaş, hanesine 19 puan yazdırdı. Süper Lig’e bu sezon yükselen Ümraniyespor ise, çıktığı 10 maçta galibiyet alamadı ve son sıraya demir attı. Beşiktaş’ta Atiba, Ghezzal, Saiss ve Emrecan’ın sakatlıkları bulunuyor. Bu isimlerden Saiss ve Emrecan’ın durumları maç saatinde belli olacak. Ümraniyespor’da ise kaleci Serkan Kırıntılı sakat, savunmadan Glumac ise cezalı. Yarın saat 17.00’de Vodafone Park’ta oynanacak olan karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Osman Gökhan Bilir yapacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...