Tgrt Haber

Beşiktaş ve Fenerbahçe Brezilyalı stoper için yarışıyor!

25 Mart 2022 19:44 - Güncelleme : 25 Mart 2022 19:59
Beşiktaş ve Fenerbahçe Brezilyalı stoper için yarışıyor!

Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan Beşiktaş ve Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen ezeli rakipler, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'de forma giyen 22 yaşındaki Brezilyalı stoper Vitao için devreye girdi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonu öncesi transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde yine karşı karşıya geldi.

TFF, aldığı kararla FIFA'nın talimatını uyguladı ve Ukrayna'daki tüm, Rusya'daki ise yabancı futbolcuların 7 Nisan'a kadar özel izinle Türkiye'ye transfer olabileceğini duyurmuştu. FIFA ve TFF'nin bu kararının ardından transfer iddiaları da ardı ardına gelmeye başlamıştı.

EZELİ RAKİPLER DEVREYE GİRDİ

Ukrayna basınında yer alan habere göre; Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk'nin 22 yaşındaki Brezilyalı stoperi Vitao için devreye girdi. Haberde, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Anderlecht, Rangers ve PAOK'un da defans oyuncusu için girişimlerde bulunduğu ifade edildi.

2019 yılında Palmeiras'tan Shakhtar Donetsk'e transfer olan Vitao'nun Shakhtar ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...