Tgrt Haber

Son dakika! Beşiktaş Alexandru Maxim transferini duyurdu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Şubat 2023 14:25 - Güncelleme : 17 Şubat 2023 15:29
Son dakika! Beşiktaş Alexandru Maxim transferini duyurdu
Beşiktaş,transfer,Alexandru Maxim

Son dakika haberi: Beşiktaş, Gaziantep FK'dan Alexandru Maxim'i sezon sonuna kadar kiraladığını Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi.

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 15 puan gerisinde kalarak şampiyonluk yarışından kopan Beşiktaş, devre arası takviyelerine devam ediyor. Siyah beyazlılar; Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Omar Colley ve Onur Bulut'tan sonra dikkat çeken bir transfere daha imza attı.

TFF'nin ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK formaları giyen yabancı oyuncularla ilgili talimat değişikliği sonrası harekete geçen Beşiktaş yönetimi, bu kapsamda bir süredir görüşme halinde olduğu Alexandru Maxim'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar, transferi TFF'ye bildirdi ve oyuncunun lisansı çıkartıldı.

SİYAH BEYAZLI FORMAYLA İLK POZ

Rumen futbolcu, siyah beyazlı formayla ilk pozunu, temsilcileri Yüksel Demir ve Ulaş Ortakaya ile birlikte verdi.

Son dakika! Beşiktaş Alexandru Maxim transferini duyurdu

ALEXANDRU MAXIM KİMDİR?

Gaziantep takımında orta saha mevkinde forma giyen Alexandru Maxim, 8 Temmuz 1990 tarihinde doğdu. 177 cm boyunda ve 73 kilo olan Alexandru Maxim, sağ ayağını etkili kullanıyor.

Bu sezon 25 maça çıkan Alexandru Maxim, 6 sarı kart görürken, kırmızı kart ise görmedi. 32 yaşındaki Rumen futbolcu, bu sezon 5 gol ve 10 asist katkısı ile oynadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Berat fatih kılıç17 Şubat 2023 15:10

Bu duruma çok sevindim ölümüne BEŞİKTAŞ

Sonraki Haber Yükleniyor...