Tgrt Haber
Tgrt Haber

Beşiktaş'a kötü haber: 2 yıldız Fenerbahçe derbisinde yok!

01 May 2022 19:42 - Güncelleme : 01 May 2022 19:53
Beşiktaş'a kötü haber: 2 yıldız Fenerbahçe derbisinde yok!

Son dakika spor haberi: Beşiktaş'ın deplasmanda Kayserispor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın 60. dakikasında sarı kart gören Montero ve 76. dakikada sarı kart gören Rosier cezalı duruma düştü. Montero 82. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. İki oyuncu da gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Beşiktaş'a Fenerbahçe derbisi öncesi kötü haber geldi.

İKİ YILDIZ DERBİDE YOK!

Siyah-beyazlılarda Francisco Montero, Kayserispor'u 3-2 ile devirilen maçta 60. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Montero karşılaşmanın 82. dakikasında bir sarı kart daha gördü ve kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın 76. dakikasında da Rosier sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Beşiktaş'ın yıldızları Montero ve Rosier Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

ISMAEL'DEN ROSİER'E TEPKİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Valentin Rosier'in gördüğü kart ile cezalı duruma düşmesini eleştirerek, "Valentin Rosier o sarı kartı görmeyebilirdi. Bu kabul edilemez. Sistem için çok önemli. Hatta en önemli oyuncumuz." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...