Tgrt Haber

Beşiktaş'a sakatlık şoku! Yıldız oyuncunun derbide forma giymesi zor

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: Anadolu Ajansı
14 Ekim 2023 14:51 - Güncelleme : 14 Ekim 2023 15:01
Beşiktaş'a sakatlık şoku! Yıldız oyuncunun derbide forma giymesi zor
Beşiktaş,Süper Lig,Derbi,Galatasaray

Beşiktaş yıldız defans oyuncusu Eric Bailly'nin sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada ''MR görüntülemesinde kürek kemiği çevresi kas grubunda spazm ve sağ uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir'' denildi.

Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası Burak Yılmaz'la yoluna devam eden Beşiktaş'a Eric Bailly'den Galatasaray derbisi öncesi kötü haber geldi.

BEŞİKTAŞ'TAN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA GELDİ

Siyah-beyazlı kulübün açıklamasında, İstanbulspor ile oynanan Süper Lig mücadelesinin ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcunun MR görüntülemesinin yapıldığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

"Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de İstanbulspor ile oynadığı maçta ağrı hissederek müsabakaya devam edemeyen oyuncumuz Eric Bailly’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde kürek kemiği çevresi kas grubunda spazm ve sağ uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Eric Bailly’in tedavisine sağlık ekiplerimizce devam edilmektedir."

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...