Tgrt Haber

Beşiktaş'a Welinton piyangosu: Arabistan'dan teklif geldi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
08 Ağustos 2022 20:39 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 20:45
Beşiktaş'a Welinton piyangosu: Arabistan'dan teklif geldi!
Beşiktaş,Welinton,,transfer

Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş'ta yeni sezon kadro yapılanması doğrultusunda transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Valerien Ismael yönetiminde ki siyah-beyazlılarda takıma katılan isimlerin yanı sıra takımdan ayrılacaklar oyuncular da netlik kazanıyor. Kara Kartal'ın başarılı defans oyuncusu Welinton'a sürpriz bir ekip talip oldu.

Beşiktaş'ta kadro yapılanması kapsamında transfer harekatı tüm hızıyla devam ediyor.

Valerien Ismael yönetiminde ki siyah-beyazlılar da takıma katılan isimler belli olurken takımdan ayrılacaklar futbolcular da yavaş yavaş belli oluyor.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN TEKLİF VAR

A Spor'un haberine göre; Kara Kartal'ın defans oyuncusu Welinton'un El İttifak yolunda olduğu kaydedildi. Suudi Arabistan ekibi, Welinton için Beşiktaş'a 1 milyon Euro'luk resmi teklifte bulundu. Welinton'un da Arabistan'a gitmeye sıcak baktığı ve bu düşüncesini siyah-beyazlı yönetim ile paylaştığı belirtildi.

1.81 boyundaki tecrübeli futbolcu Sergen Yalçın döneminde Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer edilmişti.

Welinton geçen sezon 30 maçta 2248 dakika süre aldı, 12 sarı kart ve 1 de kırmızı kart gördü. Welinton bu sezon başlamadan önce sakatlandı ve 3 hafta formasından uzak kalacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...