Tgrt Haber

Beşiktaş'ın eski yöneticisinden Barış Alper Yılmaz itirafı!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
16 Ekim 2023 21:05 - Güncelleme : 16 Ekim 2023 21:11
Beşiktaş'ın eski yöneticisinden Barış Alper Yılmaz itirafı!
Barış Alper Yılmaz,Beşiktaş

Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Erdal Torunoğulları, siyah-beyazlı kulüpte görev aldığı döneme dair itiraflarda bulundu. Beşiktaş’ta 2013-2021 yılları arasında yöneticilik yapan ve son olarak futbol şube sorumlusu olarak görev alan Torunoğulları, Galatasaray forması giyen Barış Alper Yılmaz için o dönemde devrede olduklarını söyledi.

Galatasaray’ın 2021-22 sezonunda Ankara Keçiörengücü’nden 2.1 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Barış Alper Yılmaz; gerek sarı-kırmızılılarda gerekse Milli Takım’da gösterdiği performansla son dönemde adından sıkça söz ettirmeye başladı.

A Milli Takım’ın deplasmanda Hırvatistan’ı yenerek müthiş bir avantaj elde ettiği maçta tek golü atan Barış Alper Yılmaz’ın adının gündemde olmasıyla, transferine ilişkin bir itiraf da geldi.

Son olarak Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu olarak görev alan Erdal Torunoğulları, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, yöneticilik yaptığı dönemde Barış Alper Yılmaz ile ilgilendiklerini ancak oyuncunun ‘başka bir kulüp’ ile anlaştığını söyledi.

Torunoğulları’nın X platformundan yaptığı paylaşım şöyle:

“Kerem Aktürkoğlu ismi, ne o tarihlerde görev yapan teknik heyetimiz ne de scout ekibimiz tarafından kesinlikle gündeme getirilmemiştir.

Barış Alper Yılmaz ismi ise özellikle o dönem görev yapan scout ekibimiz tarafından gündeme getirilmiş ve bunun üzerine oyuncunun transferi için gerekli çalışmalar ve görüşmeler yapılmış ancak oyuncu tüm gayretlerimize rağmen başka bir kulübü tercih etmiştir.”

“FATİH TERİM, ‘BİTİRİN’ DEDİ!”

Öte yandan Ankara Keçiörengücü’nde Barış Alper Yılmaz’ın hocalığını yapan İlker Püren, geçen günlerde Spor Arena’ya yaptığı açıklamada transferi şöyle anlattı:

“Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da ilgisi oldu. Fatih Hoca, Barış Alper’in 10 civarında maçını izlettirdi ve takıma gittikten sonra oradaki performansını da gözlemledi.

Bu transferin en kısa sürede bitmesi için talimat verdi. Barış Alper için birçok takım geldi. Fatih Terim, Barış’ı çok istedi ve yönetime, ‘Barış Alper transferini direkt bitirin’ dedi. Sezon sonunda Galatasaray’a transferi gerçekleşti ve Keçiörengücü Kulübü çok ciddi bir transfer bütçesi elde etti.”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...