Tgrt Haber

Pinheiro resti çekti: Ben kararımı verdim

18 Aralık 2021 09:12
Pinheiro resti çekti: Ben kararımı verdim
Bruno Pinheiro,beşiktaş,estoril

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Pinheiro, Estoril’e rest çekti. Portekiz ekibi, sözleşmesi biten Pinheiro’ya zamlı tarifeden beş yıllık teklif yaptı ancak 45 yaşındaki çalıştırıcı Beşiktaş ile el sıkıştığını söyleyip reddetti.

Beşiktaş, Sergen Yalçın’ın istifasından sonra Portekizli teknik adam Bruno Pinheiro ile el sıkışmıştı. Ancak 45 yaşındaki teknik adamın kulübü Estoril, son anda kafa karıştırmak istedi. Portekiz takımının 2019’dan beri sahibi olan ABD’li Jeffrey Saunders, başarılı teknik adamın sözleşmesini yenilemek için harekete geçti. Estroil’den yıllık 250 bin avro kazanan Pinheiro’ya ücretini iyileştirerek beş yıllık yeni sözleşme teklifinde bulunuldu. Pinheiro, kendisine gelen teklifi Beşiktaş’la anlaştığı için geri çevirdi.

SON MAÇINA ÇIKIYOR

Pinheiro “Ben kararımı verdim. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine gidiyorum. Orada kendimi göstermek istiyorum. Estoril benim evim sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Siyah beyazlı yönetim, Pinheiro’nun Fenerbahçe derbisini tribünden izlemesini istiyor. Portekizli çalıştırıcının Kadıköy’e gelmesinin futbolcuları daha da motive edeceği düşünülüyor. Estroril’in başında bugün son maçına çıkacak olan Pinheiro, karşılaşmanın ardından İstanbul yolculuğuna başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...