Tgrt Haber

Beşiktaş'ta 159 milyonluk kayıp!

22 Kasım 2021 18:43
Beşiktaş'ta 159 milyonluk kayıp!
​Şampiyonlar Ligi,Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberi: Süper Lig'de oynadığı son 3 maçını kaybeden Beşiktaş, bir türlü aradığı çıkışı yakalayamadı. Ligin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de kötü bir grafik çizen Kartal, oynadığı 4 maçı da kaybetti. Siyah-beyazlılar saha içi kadar saha dışında da büyük kayıp yaşadı. Beşiktaş, kaybedilen puanlardan dolayı yaklaşık 159 milyon TL'lik gelirden oldu.

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kuran Beşiktaş'ta, önemli ücretlerle transfer edilen oyuncuların, kazanılan maçlarla maliyetlerini çıkaracağı düşünülüyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.

Sabah'ın haberine göre; Avrupa'da 4'te sıfır çeken siyah-beyazlı ekip, 11.2 milyon euro'luk (Yaklaşık 142.821.280 TL) gelirden pay alamadı. Süper Lig'de 13 maç sonunda 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden Kartal, 19 milyon TL prim kazanırken, 16.1 milyon TL'yi sahada bıraktı.

Beşiktaş'ın toplam kaybı yaklaşık 159 milyon TL'ye ulaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...