Tgrt Haber

Beşiktaş'ta rota Sergen Yalçın'a döndü

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
26 Aralık 2023 16:34 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 16:35
Beşiktaş'ta rota Sergen Yalçın'a döndü
Beşiktaş,Sergen Yalçın

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı tüm hızıyla sürüyor. Ole Gunnar Solskjaer ve Bruno Genesio ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba, Sergen Yalçın''la görüşecek. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu...

Siyah-beyazlıların gündeminde yer alan Ole Gunnar Solskajer ve Bruno Genesio'dan olumlu sonuç çıkmadı. Gündemde yer alan isimlerden Ruud van Nistelrooy'la da anlaşma sağlanamadı.

SERGEN YALÇIN İLE GÖRÜŞÜLECEK

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi için gündemki isimlerle temaslar sürüyor.

Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ve Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, siyah-beyazlılarda 2 kupa kazanmıştı.

FEYYAZ UÇAR: "ADAYLARIN ARASINDA SERGEN YALÇIN DA VAR"

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ın Hatayspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar açıklamalarda bulundu.

Bir gazetecinin "Sergen Yalçın gündemde mi?" sorusuna Uçar, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ın evladı olduğunu dile getirerek, "Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor." cevabını verdi.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...