Tgrt Haber

Beşiktaş'ta saha kenarı şekilleniyor... Yardımcı antrenör ve performans sorumlusu belli oldu

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
12 Ekim 2023 17:22 - Güncelleme : 12 Ekim 2023 17:44
Beşiktaş'ta saha kenarı şekilleniyor... Yardımcı antrenör ve performans sorumlusu belli oldu
Beşiktaş,Süper Lig,Hari Vukas,Toni Modric

Şenol Güneş ile yollarını ayırarak seçim kararı alınan Beşiktaş'ta Olağanüstü Genel Kurul'a kadar takım Burak Yılmaz'a emanet edilmişti. Kartal'da A Takım Yardımcı Antrenörlüğüne Hari Vukas, Atletik Performans Antrenörlüğüne ise Toni Modric getirildi. İşte detaylar...

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Yardımcı Antrenörlüğüne Hari Vukas, Atletik Performans Antrenörlüğüne ise Toni Modric getirilmişlerdir.

Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük görevine getirilen Hari Vukas, son olarak Fransız ekibi Marsilya'a görev almıştı.

UEFA-PRO Lisansı bulunan 51 yaşındaki Hırvat çalıştırıcı daha önce Hırvatistan U17 Milli Takımı, NK Dugopolje, Hajduk Split, Zrinsjki Mostar, Galatasaray (yardımcı antrenör), Karabükspor ve Primorac 1929 gibi takımlarda da görev yaptı.

Atletik performans antrenörlüğüne getirilen Toni Modric ise, daha önce Riga, Hajduk Split, Pafoc, Galatasaray, Karabükspor, RNK Split ve Hırvatistan U17 gibi takımlarda da çalıştı.

 
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...