Tgrt Haber

Beşiktaş'ta üç yıldız ocak ayında yolcu!

22 Aralık 2022 19:49 - Güncelleme : 22 Aralık 2022 20:09
Beşiktaş'ta üç yıldız ocak ayında yolcu!
Beşiktaş,Arthur Masuaku,Francisco Montero,,,,Kevin NKoudou

Beşiktaş'ta devre arası transfer döneminde üç oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor. Masuaku, N'Koudou ve Montero, ocak ayında siyah-beyazlı takıma veda edebilir. Teknik heyet, transfer dönemine kadar oynanacak maçların ardından son kararını verecek.

Beşiktaş'ta yaklaşan transfer dönemi öncesi kadro planlaması çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kadrosunda 14 yabancı futbolcusu bulunan siyah-beyazlılarda bazı oyuncularla yolların ayrılması bekleniyor.

Listenin ilk sırasında Arthur Masuaku yer alıyor. 25 maç forma giymesi halinde zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek 29 yaşındaki sol bek, 12 karşılaşmada süre aldı. Kadroda düşünülmeyen Masuaku'nun takımdan ayrılma ihtimali çok yüksek...

Stoper transferi yapmak isteyen Beşiktaş, Francisco Montero'yu kiralalamayı planlıyor. İspanyol savunmacı için devre arasında gelecek teklifler değerlendirilecek.

Sözleşmesi bitecek Kevin NKoudou ile yeni kontrat için görüşmelere henüz başlamadı. Kamerunlu oyuncuya devre arası teklif gelmesi halinde yollar ayrılabilir.

Teknik Direktör Şenol Güneş, transfer dönemine kadar oynanacak maçların ardından son kararını verecek. (NTV Spor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...