Tgrt Haber

Beşiktaş’ta yıldız seferberliği! Eski futbolcular devreye girdi

15 Temmuz 2023 10:27 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 10:27
Beşiktaş’ta yıldız seferberliği! Eski futbolcular devreye girdi
Beşiktaş,Dusan Tadic,Transfer

Hollanda Eredivisie’de Ajax forması giyen ve sözleşmesini fesheden Dusan Tadic’in Beşiktaş’a gelmesi için siyah-beyazlı camia adeta kenetlendi. Tadic’le aynı milletten olan Beşiktaşlı eski futbolcu Dusko Tosic, Sırp vatandaşıyla görüşme gerçekleştirirken, Ryan Babel de sosyal medya paylaşımı yaptı.

Daniel Amartey, Halil Dervişoğlu ve Emrecan Uzunhan transferlerini bitiren Beşiktaş’ta tüm odak Dusan Tadic’te. Nathan Redmond’ın takımdan ayrılması üzerine hücumcu kanat arayışlarına başlayan siyah-beyazlıların ilk hedefi Ajax’tan ayrılarak serbest kalan Dusan Tadic.

"COME TO BEŞİKTAŞ" ÇILGINLIĞI

Daha önce transfer etmek istedikleri oyuncularla ilgili sosyal medyada yaptıkları “Come to Beşiktaş” kampanyasıyla dünyada ses getiren Beşiktaş taraftarı, Sırp futbolcu için de gemileri yaktı. Siyah-beyazlı taraftarlar, sosyal medyanın tüm kanallarından 34 yaşındaki yıldızı adeta mesaj yağmuruna tuttu.

Beşiktaş’ın eski futbolcuları da henüz karar vermeyen Tadic’i ikna etmek için devreye girdi. Vatandaşı Dusko Tosic, yıldız hücumcuya sık sık Beşiktaş taraftarını ve camiayı överken, Ryan Babel de Instagram hesabından “Come to Beşiktaş” yazarak Tadic’i etiketledi.

EN CİDDİ TEKLİF BEŞİKTAŞ'TAN

Hollanda basınında Tadic’e şu ana kadar en ciddi teklifin Beşiktaş’tan geldiği söylenirken, siyah-beyazlı camianın en büyük korkusu herhangi bir Arap kulübünden astronomik bir teklif gelmesi. Özellikle son yıllarda yıldız futbolculara uçuk rakamlar ödeyen Arap kulüplerinden birinin Tadic’i hedeflemesi halinde Kartal’ın eli zayıflayabilir.

241 MAÇTA 217 GOLE DOĞRUDAN KATKI

2018 yazında Ajax’ın Southampton'dan 14 milyon Euro bonservis ödeyerek transfer ettiği Tadic, kırmızı-beyazlı formayla 5 sezonda çıktığı 241 maçta 105 gol ve 112 asist ile 217 gole direkt etki etti.

Tadic, Ajax forması ile 3 Hollanda Ligi, 2 Hollanda Kupası ve 1 Hollanda Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

2021'DE YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLDİ

Eredivisie'de 2018/19 sezonunda gol kralı olan Tadic, 2021 yılında ise Hollanda'da yılın futbolcusu seçilmişti.

Asıl mevkisi sol kanat olan Tadic, sağ kanatta ve santrfor pozisyonlarında da görev yapabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...