Tgrt Haber

Beşiktaş'ta yol ayrımı! Puan kayıplarının ardından bileti kesildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2022 10:07 - Güncelleme : 21 Eylül 2022 11:05
Beşiktaş'ta yol ayrımı! Puan kayıplarının ardından bileti kesildi
Beşiktaş

Sezon başı yapılan transferlerle lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş'ta son haftalarda alınan başarısız sonuçlar ve puan kayıplarının faturası kesiliyor. Valerien Ismael yönetimindeki siyah beyazlılarda yol ayrımı yaşanacağını öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan Beşiktaş, son 2 haftadaki Başakşehir mağlubiyeti ve İstanbulspor beraberliğiyle yarışta kritik kayıplar yaşadı. Siyah beyazlılar bir yandan yeniden yükselişe geçmenin yollarını ararken, diğer yandan da kadro planlaması için kolları sıvadı.

2 İSİMLE YOLLAR AYRILACAK

Beşiktaş'ta iki oyuncu ile devre arasında yollar ayrılacak. Sağ stoper pozisyonuna bir transfer yapılması hedefleniyor. Yeni oyuncu almak için önce maddi konularda rahatlamak isteyen siyah beyazlıların daha sonra ise yabancı kontenjanında yer açması gerekecek. Yönetimde ilk hedef, yaz döneminde gönderilemeyen Welinton ve Montero ile devre arasında yolları ayırmak.

Beşiktaş'ta yol ayrımı! Puan kayıplarının ardından bileti kesildi

Sezon başında bu operasyonu yapamadığı için bir sağ stoper takviyesi yapamayan Beşiktaş, UEFA ile yaptığı anlaşmayı da düşünerek teknik heyetin raporu doğrultusunda devre arasında bu durumu yeniden masaya yatıracak. Dünya Kupası sebebiyle lige verilecek mola ve devre arası transfer döneminde takımın şampiyonluk yarışında bulunma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle böyle bir planlama yapıldığı öğrenildi.

TOPUN AĞZINDAKİ VALERIEN ISMAEL'E YÖNETİMDEN DESTEK

Beşiktaş'a geçen sezon Önder Karaveli'nin yerine takımın başına getirilen Valerien Ismael, başarılı futbol oynatsa da zaman zaman eleştiri oklarının hedefi haline gelmiş durumda. Bu sezona oldukça iyi bir giriş yapan ancak son haftalarda art arda puan kayıpları yaşayan Beşiktaş'ta homurdanmalar başladı. Futbolcuların Valerien İsmael'in oyun tarzından şikayetçi olduğu iddia edilirken, 46 yaşındaki teknik adamın kaderinin derbiye bağlı olduğu konuşuluyor.

Ancak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Ismael'e destek geldi. Çebi'nin yöneticilere, "Hocanın takıma olan aidiyeti, çalışma performansı, altyapı ile de ilgileniyor olması ve mesaisinin büyük bölümünü Nevzat Demir Tesisleri'nde geçirmesi bizi mutlu ediyor” dediği belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...