Tgrt Haber

Beşiktaş'tan Philippe Coutinho hamlesi! İngiliz ekibine ilk temas

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Fabrizio Romano (İtalya)
31 Ağustos 2023 19:12 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 19:16
Beşiktaş'tan Philippe Coutinho hamlesi! İngiliz ekibine ilk temas
,Transfer,Beşiktaş,,

Kadrosuna son olarak Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica’yı dahil eden Beşiktaş’ın, Brezilyalı yıldız Philippe Coutinho için kulübü Aston Villa ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Oyuncu ekibine bu sezon ezeli rakiplerinin aksine Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov, Jean Onana, Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain, Emrecan Bulut ve Ante Rebic olmak üzere 7 ismi dahil eden Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor.

Savunma ve orta saha bölgelerine takviye yapmak istediği bilinen siyah-beyazlıların, İngiltere Premier Lig’de Aston Villa forması giyen Philippe Coutinho’nun transferi için kulübüyle temasa geçtiği öne sürüldü.

REAL BETIS DE DEVREDE

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Philippe Coutinho’nun transferi için İngiliz ekibi Aston Villa’nın kapısını çaldı. Haberde, İspanyol takımı Real Betis’in de Coutinho için devrede olduğu belirtilirken; Aston Villa’nın, Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılmasına izin vereceği ifade edildi.

20 MAÇTA 1 GOL

Geçen sezon Premier Lig’de Aston Villa formasıyla 20 maça çıkan Philippe Coutinho, 1 gol attı. 31 yaşındaki Brezilyalı yıldızın, kulübü ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Fabrizio Romano (İtalya)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...