Tgrt Haber

Bir garip hırsızlık olayı: Kim Min-Jae'nin pirinç pişiricisi çalındı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
20 Kasım 2023 19:32 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 19:44
Bir garip hırsızlık olayı: Kim Min-Jae'nin pirinç pişiricisi çalındı!
Bayern Münih,Kim Min-Jae

Bir dönem Türkiye'de Fenerbahçe'de forması giyen ve şu anda Alman devi Bayern Münih'te top koşturan Kim Min-Jae'nin pirinç pişiricisi çalındı. İşte detaylar...

Almanya Bundesliga devi Bayern Münih forması giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Kim Min-Jae'nin, kapısının önünden bir eşyası çalındı.

PİRİNÇ PİŞİRİCİ MAKİNESİ ÇALINDI!

Bild'de yer alan habere göre; Bavyera ekibinde forma giyen Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-Jae'nin Almanya'ya taşındığı sırada eşyalarını boşaltırken pirinç pişirme makinesinin çalındığı ifade edildi.

Haberde, eşyalarını boşaltırken kısa bir süreliğine pirinç pişiricisini yolun kenarına koyan yıldız oyuncunun geri döndüğünde eşyasını yerinde bulamadığı kaydedildi.

MENAJERİ YENİSİNİ GETİRDİ

Başarılı savunma oyuncusunun menajeri Dee Jong'un, Kim Min-Jae'ye Güney Kore'den yeni bir pirinç pişirici getirdiği belirtildi.

50 MİLYON EURO'YA BAYERN'E GİTMİŞTİ

Kim Min-Jae sezon başında İtalya Serie A şampiyonu Napoli'den 50 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Alman devine transfer olmuştu.

Bayern Münih ile bu sezon 17 maça çıkan ve 1.65 dakika sahada kalan 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...