Tgrt Haber

Bomba iddia: Mesut Özil'in yeni adresini yazdılar!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
03 Eylül 2022 20:52 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 21:02
Bomba iddia: Mesut Özil'in yeni adresini yazdılar!
Fenerbahçe,Mesut Özil

Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe'ye büyük umutlarla 'Gel Beraber Mesut Olalım' sloganıyla transfer olan Mesut Özil, sarı-lacivertli takımda kadro dışı kaldıktan sonra ayrılık kararı almıştı. Tecrübeli futbolcu Başakşehir ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Bu sezon Süper Lig'de sadece 13 dakika süre alan Mesut Özil ile ilgili sürpriz bir şekilde bir sonraki adresinin neresi olacağı iddiası ortaya atıldı.

Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Mesut Özil'in piyasa değeri gün geçtikçe daha da düşüyor! Kariyerinde 50 milyon Euro değere kadar ulaşan dünyaca ünlü yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 1.8 milyon Euro'ya kadar geriledi.

FENERBAHÇE MACERASI HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

2021'in Ocak ayında Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen Mesut Özil, sarı-lacivertli formayla beklentileri bir türlü karşılayamadı. Fenerbahçe'de 4 farklı teknik direktörle çalışan Mesut Özil, hayal kırıklığına neden olmuş ve bu yaz sarı-lacivertlilerden ayrılmıştı.

BAŞAKŞEHİR'E İMZA ATTI

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan Mesut Özil, Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'e imza atmıştı. Ancak fiziksel olarak bir türlü kendisini toparlayamayan yıldız oyuncu turuncu-lacivertli formayla şimdiye kadar yalnızca 13 dakika süre alabildi.

DİBİ GÖRDÜ!

Futbol kariyerine Schalke'de başlayan Mesut Özil, Werder Bremen'de kendisini kanıtlayarak dünya devi Real Madrid'e transfer olmuştu.

2013'ün yazında 47 milyon euro bonservis bedeli ile Arsenal'e imza atan Mesut Özil, piyasa değeri olarak da 50 milyon wuro ile kariyerinin zirvesini görmüştü.

2018'in yazından itibaren piyasa değeri düşüşe geçen Özil, bu düşüşü engelleyemedi. Güncel piyasa değeri 1.8 milyon euro olan 33 yaşındaki yıldız oyuncu kariyerinde adeta dibi gördü.

YENİ ADRESİ MALEZYA!

Mesut Özil ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Vietnam basınında yer alan habere göre; Yıldız futbolcunun sezon sonunda Malezya'ya transfer olacağı iddia edildi. Haberde, Mesut Özil için Johor Darul Ta'zim'in teklifte bulunduğu iddia edildi.

Johor Darul Ta'zim'in gelecek sezonun başında Mesut Özil'i kadrosuna katmak istediği yazıldı.

Haberde Johor'un Özil'in tecrübesi ve klası sayesinde önümüzdeki sezon daha da güçleneceği ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...