Tgrt Haber

Borussia Dortmund'a imza atan Nuri Şahin'den ilk açıklama: Gönlüm ferah! Antalyaspor'dan bir gecede ayrılmıştı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Aralık 2023 12:56 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 12:58
Borussia Dortmund'a imza atan Nuri Şahin'den ilk açıklama: Gönlüm ferah! Antalyaspor'dan bir gecede ayrılmıştı
nuri şahin,borussia dortmund,antalyaspor

Antalyaspor'dan ani bir kararla ayrılarak Borussia Dortmund ile anlaşan Teknik Direktör Nuri Şahin, teklifin 2-3 gün önce geldiğini söyledi. Daha önce birçok teklifi geri çevirdiğini belirten genç teknik adam, "Sadece Dortmund olduğu için çok düşündüm. Kulübüme bir bonservis getirerek ayrılacağım için gönlüm ferah" dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da yönetim, Borussua Dortmund ile anlaşan Teknik Direktör Nuri Şahin için Döşemealtı Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde veda programı düzenledi. Programda konuşan Şahinayrılık gerekçelerini sıralarken gönlünün ferah olduğunu söyledi. 

"BAŞKANIMLA KONUŞTUM"

Kendisine gösterdikleri anlayış için, Antalyaspor yönetimi ve camiasına teşekkür eden Şahin, "Benim için Antalyaspor çok değerli. Geçen hafta hayal edemeyeceğim ve düşünemeyeceğim bir karar aldım. Bundan 2-3 gün önce evimden, gelen teklifi masaya yatırdık. Başkanımla konuştum. Bu teklifi kabul etmek istediğimi söyledim. Sağ olsun tüm planlamalarımıza rağmen bana yol verdi ve 'hayalinin peşinde koş' dedi ve gururlandığını söyledi" ifadelerini kullandı.

"KARALAR BAĞLAMAYA GEREK YOK"

Antalyaspor ve futbolcularının çok değerli olduğunu söyleyen Şahin, takımın başarılı olacağına inandığını kaydetti. Karalar bağlamaya gerek olmadığının altını çizen Şahin, "Bir basın mensubunun 'ayrılışınızın zamanlaması doğru mu? sorusuna yanıt verdi. "Tabii ki ideal bir zaman değil" diyerek sözlerine beşlmayan genç teknik adam "Takdir edeceksiniz ki bana geçtiğimiz aylarda çok farklı yerlerden çok ciddi teklifler geldi. Ben hiçbirini kabul etmedim. Benim için inanın bana sadece bir kulüp için böyle bir düşünceye sahip olurum. O da Borussia Dortmund, bu zamanda gelmesi benim suçum değil. Sadece ve sadece Borussia Dortmund olduğu için çok düşündüm ama hem kulübüme bonservis getirerek hem de hayalimi gerçekleştirerek ayrılacağım için gönlüm ferah" ifadelerini kullandı.

BOZTEPE: GURUR DUYUYORUZ

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ise çok ani gelişen bir durum yaşadıklarını belirterek, "Süreç spontane gelişti. Transfer çalışmaları yaparken, önümüzdeki transferlerimi beraber masaya yatırırken, Nuri hocamızın da bizim de karşı durabileceğimiz, engelleyeceğimiz onun kariyeriyle, geleceğiyle alakalı planlamalar kuracağımız bir pozisyon değildi. Dünyanın 10 büyük markasından, 10 büyük kulübünden birine gidiyor hocamız ve biz bununla alakalı başarısını tebrik ediyoruz. Bundan da gurur duyuyoruz. Yeni hocamızla alakalı da birkaç gün içerisinde bilgilendirme yapacağız " diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...