Tgrt Haber

Brezilyalı efsane Ronaldinho Survivor'a damga vurdu! Sercan Yıldırım'ın sözleri gündem oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 10:44 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 10:45
Ronaldinho,Acun Ilıcalı,Survivor,

Dünyaca ünlü eski futbolcu Ronaldinho, Survivor All-Star'a konuk oldu. Brezilyalı efsane Acun Ilıcalı ile takım olup Sercan Yıldırım'a karşı ayak tenisi maçı yaptı. İşte detaylar....

Dünya futbolunun efsane isimlerinde, daha önce 2 kez FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ve Ballon d'Or ödülünü kazanan Ronaldinho, Survivor All-Star'ın son bölümüne konuk oldu. Brezilyalı eski yıldız, Acun Ilıcalı ile takım olarak Sercan Yıldırım ve Yasin Obuz'a karşı ayak tenisi oynadı.

SERCAN YILDIRIM'DAN RONALDİNHO'YA TAŞ

Ayak voleybolu maçından önce futbolculuk kariyerinde Bursaspor ile şampiyonluk kazanan Sercan Yıldırım, takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada gülerek "Ronaldinho ile aramızda şöyle bir fark var. O, Anadolu takımını şampiyon yapmadı. Barcelona’da şampiyon olmak kolay. " dedi.

RONALDİNHO: "ÇOK MUTLUYUM"

Türk yarışmacılarla buluşmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Ronaldinho, "Burada olmaktan çok mutluyum. Her zaman gelebilirim." dedi.

AYAK TENİSİNDE ŞOV YAPTI

Futbolculuk kariyerinde estetik çalımları ve müthiş golleriyle hafızalara kazınan Ronaldinho, Acun Ilıcalı, Sercan Yıldırım ve Yasin Obuz'la oynadığı ayak voleybolu maçında da aldığı sayılar ve kurtarışlarıyla adeta şov yaptı.

Brezilyalı efsane tüm yarışmacılarla futbol oynayacağını söylemesiyle de büyük heyecana neden oldu.

RONALDİNHO - ACUN ILICALI İKİLİSİ KAZANDI

Heyecan dolu karşılaşmayı Ronaldinho-Acun Ilıcalı takımı 15-12 skorla kazandı. Ronaldinho maçın ardından mücadeleyi izleyen tüm Survivor yarışmacılarıyla tek tek tokalaştı.

Brezilyalı efsane Ronaldinho Survivor'a damga vurdu! Sercan Yıldırım'ın sözleri gündem oldu - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...