Tgrt Haber

Burak Elmas'tan Fatih Terim'e mektup

07 Mart 2022 21:03 - Güncelleme : 07 Mart 2022 21:28
Burak Elmas'tan Fatih Terim'e mektup

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Galatasaray, perşembe günü Barcelona'nın konuğu olacak. Başkan Elmas'ın Avrupa Ligi'nde gruptan namağlup lider çıkılmasında büyük bir payı olan Fatih Terim ve eşini yolladığı mektupla özel olarak Barcelona maçına davet etti.

10 Mart Perşembe günü TSİ 23.00'te UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında İspanyol ekibi Barcelona'nın konuğu olacak Galatasaray, dev karşılaşmaya hazırlanıyor.

NTV Spor'un haberine göre; Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim ve eşi Fulya Terim’i gönderdiği mektup ile perşembe günü Camp Nou’da oynanacak Barcelona-Galatasaray maçına davet etti.

Burak Elmas'tan Fatih Terim'e mektup

NE OLMUŞTU?

Sportcell'in haberine göre; tecrübeli teknik adam "Normal şartlarda Avrupa'da namağlup gruplardan çıkaran bir teknik direktörü, Barcelona maçına evine araba yollayıp davet ederler. Bana her hangi bir davet gelmedi. En çok da buna kırıldım..." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...