Tgrt Haber

Burak Yılmaz'dan sürpriz Roberto Mancini hamlesi! Destek istedi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
12 Ekim 2023 15:43 - Güncelleme : 12 Ekim 2023 15:52
Burak Yılmaz'dan sürpriz Roberto Mancini hamlesi! Destek istedi
Burak Yılmaz,Beşiktaş,Galatasaray,Roberto Mancini

Beşiktaş'ta aralık ayında düzenlenmesi beklenen olağanüstü seçimli genel kurula kadar teknik adamlık görevine getirilen Burak Yılmaz'ın, Galatasaray'dan eski hocası olan Roberto Mancini ile fikir alışverişinde bulunduğu ifade edildi. İşte detaylar...

Şenol Güneş'in istifasının ardından İstanbulspor maçında Beşiktaş'ın başında sahaya çıkan Burak Yılmaz, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak yönetimin elini de güçlendirdi. Yılmaz, siyah-beyazlı kulübün aralık ayındaki olağanüstü kongresine kadar teknik sorumlu olarak görev yapacak.

ROBERTO MANCİNİ'DEN DESTEK ALDI

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Burak Yılmaz uzun vadeli planlar yapmaya başladı. Takımı kısa sürede fiziksel ve taktiksel olarak toparlamak isteyen 38 yaşındaki teknik adam, Galatasaray'da forma giydiği dönemde hocası olan Roberto Mancini'den destek aldı.

İKİ ANTRENÖR ÖNERDİ

İtalyan teknik direktörü arayan Burak Yılmaz, Beşiktaş'la ilgili planlarını anlattı. Mancini, eski öğrencisinin başarılı olması için tavsiyelerde bulunurken, iki de isim verdi. Yapılan görüşme sonunda Yılmaz'ın yardımcılığını yapacak iki antrenörün ekibe katılmasına karar verildi.

Antrenörlerden birinin taktik analiz uzmanı, diğerinin ise kondisyoner olduğu bilgisine ulaşıldı.

Burak Yılmaz, Galatasaray'dan eski hocası Roberto Mancini'den destek istedi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...