Tgrt Haber

Bursaspor Başkanı Recep Günay: Gelecek sezon ligde olmayabiliriz

20 Temmuz 2023 16:47 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 16:48
Bursaspor Başkanı Recep Günay: Gelecek sezon ligde olmayabiliriz
Bursaspor,Recep Günay,Lisans

Bursaspor Başkanı Recep Günay, yeşil-beyazlı kulübe lisans getirildiği yönündeki haberler hakkında açıklama yaptı. Günay, lisans yasağını gelecek sözün kaldıramamaları halinde TFF’ye oyuncu bildiremeyeceklerinin altını çizerek, bu sebeple liglerde yer alamama ihtimallerinin olduğunu söyledi.

Gün içerisinde Bursaspor’un lisans alamadığı için 2023-24 sezonunda 2. Lig'de mücadele edemeyeceği haberleri basında yer almıştı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Bursaspor Başkanı Recep Günay, “Bizim lisans alamamamızın sebebi transfer yasağından kaynaklanıyor. Biz şu anda herhangi bir oyuncu lisanslayamıyoruz. Yoksa 2. Lig’de oynamamamız gibi bir durum söz konusu değil. Mevcut olan oyuncularla lige katılabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

"YASAĞI KALDIRAMAZSAK TFF'YE BİLDİRECEĞİMİZ OYUNCU OLMAYACAK" 

Yeşil-beyazlı kulübün, yapılmayan ödemelerden dolayı transfer yasağı olduğunu belirten Günay, “Bursaspor’un transfer yasağı var. Bu sezon lige katılamama gibi bir durumumuz yok ancak önümüzdeki sene lisans yasağımızı kaldıramazsak TFF’ye bildireceğimiz bir oyuncu ekibimiz olmadığı için lige katılım sağlayamayacağız” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...