Tgrt Haber

Bursaspor satılıyor mu, satılacak mı?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 09:33 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 14:41
Bursaspor satılıyor mu, satılacak mı?
bursa,bursaspor,futbol

Sosyal medyada yayılan Bursaspor'un satıldığına dair iddiaların ardından gerçek ortaya çıktı. Kulüp yetkilileri tarafından resmi açıklama yapıldı. Bursaspor satılıyor mu, satılacak mı? İşte detaylar...

Sosyal medyada yayılan Bursaspor'un satıldığına dair iddiaların ardından gerçek ortaya çıktı. Kulüp yetkilileri iddiaları yalanladı ve resmi açıklama yapıldı. Bursaspor satılıyor mu, satılacak mı?

BURSAPOR SATILDI İDDİASI NEDİR?

Sosyal medyada zaman zaman çıkan asılsız iddialar, bu kez Bursaspor'u hedef aldı. Bir kullanıcının "Bursaspor'un zengin bir iş adamına satıldığı" iddiası, kısa sürede geniş kitlelere ulaşarak gündeme oturdu. Ancak bu iddianın doğruluğu hakkında resmi bir açıklama bulunmuyordu.

BURSAPOR SATILDI HABERİ DOĞRU MU?

Yapılan incelemede, Bursaspor tarafından konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadığı belirlendi. Ancak kulüp yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucunda iddianın gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Bursaspor satıldı mı? Bursaspor satılıyor mu, satılacak mı? - 1. Resim

BURSASPOR YETKİLİSİNİN AÇIKLAMASI

Açıklamalarda bulunan üst düzey kulüp yetkilisi, Bursaspor'un dernek statüsünde olduğunu ve satış için tüzüğün değişmesi gerektiğini belirtti. Kulübün şirketleşmeden satışının mümkün olmadığını vurgulayan yetkili, sosyal medyadaki iddiaların tamamen asılsız olduğunu ifade etti.

BURSAPOR SATILACAK MI?

Açıklamanın ardından yapılan incelemede, Bursaspor'un yasal olarak dernek statüsünde olduğu ve satış için tüzüğün değiştirilmesi gerektiği belirlendi. Dolayısıyla sosyal medyada dolaşan iddia gerçeği yansıtmamaktadır.

Bursaspor'un geleceği ve yönetimine dair gündeme gelen her türlü bilgi ve iddia, kulüp yetkilileri tarafından resmi kanallardan duyurulacaktır.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...