Tgrt Haber

Çağlar Söyüncü'den transfer sözleri ve büyük iddia: 4 kupaya da talibiz

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: FB TV
05 Şubat 2024 13:19 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 14:19
Çağlar Söyüncü'den transfer sözleri ve büyük iddia: 4 kupaya da talibiz
fenerbahçe,çağlar söyüncü

Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, “Transfer sürecimdeki en büyük etkenlerden biri, sezon sonu yaşayacağımız şampiyonluk hayalleri” diye konuştu. Takım olarak yarıştıkları 4 kupayı da kazanacaklarına inandığını söyledi.

 Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, “Transfer sürecimdeki en büyük etkenlerden biri, sezon sonu yaşayacağımız şampiyonluk hayalleri” diye konuştu.

Fenerbahçe'nin İspanyol devi Atletico Madrid'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kad6rosuna kattığı  Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunurken transfer sürecinin detaylarını paylaştı.

MAÇ RİTMİ FARKLI 

Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına Antalyaspor karşısında çıkan Çağlar desteklerinden ötürü taraftarlara teşekkür ederek, "Şu an hedeflediğim noktadayım. Gelmeden önce her futbolcu gibi benim de hedeflerim, hayallerim… Hayallerime takım olarak da sezon sonu ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Antalyaspor karşısındaki 2-0'lık galibiyeti değerlendiren Çağlar, “Antalyaspor da iyi mücadele sergiledi. Kendi açımdan iyi bir maç çıkardım. Tabii ki eksiklerim var. Onları daha çok çalışarak, takım antrenmanları yaparak, maç oynayarak telafi edeceğimi düşünüyorum. Maç oynamak futbolcu için çok önemli. Şu ana kadar orada da hiçbir antrenmanı kaçırmadım. Ama maç ritmi daha farklı oluyor” ifadelerini kullandı.

"ARIŞI REKABET VAR"

Takımdaki forma rekabetine değinen Çağlar, “Benim için ve diğer oyuncular için büyük bir şans. Avrupa’da kariyerleri ortada olan futbolcu arkadaşlarım. Fenerbahçe bu karışımı sezon başından beri güzel yaptı. Rekabet her yerde olduğu gibi burada da aşırı derecede var. Bu rekabetin bizi mutlu sona ulaştıracağından kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

çağlar söyüncü

"BAŞKA HİÇBİR YERİ DÜŞÜNMÜYORDUM"

Transfer süreciyle ilgili de konuşan Çağlar Söyüncü, “Zor bir süreçti. Yorucuydu, özellikle 2,5-3 haftaya yakın sadece mental olarak değil beden olarak da. Tamamen buraya odaklanmıştım. Başka hiçbir yeri düşünmüyordum. O yüzden benim için biraz zor geçti. Ama tabii işin sonu mutlu bitince… Ülkeme dönüyorum en önemlisi. Zorlu bir süreçti ama ben her şeyin sonuna bakıyorum. Güzel bittiği için Ali Başkanıma da, Atletico Madrid başkanına da teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HERKES 4 KUPAYI İSTİYOR

Transfer sürecindeki en önemli etkeni ise Çağlar Söyüncü şu sözlerle aktardı: “Transfer sürecimdeki en büyük etkenlerden biri sezon sonu yaşayacağımız şampiyonluk hayalleri diyebilirim. Gerçekten dışarıdan izlediğimde şu anki kadar hissedemiyordum. Maçların sonuçlarının nasıl çıktığını daha iyi anlayabiliyorum. Hedeflerimiz büyük. Önümüzde 4 kupa duruyor. Hepsini de alabileceğimize inanıyorum. Bütün takım arkadaşlarımız bunları canıgönülden istiyor. Yabancılarla da konuşuyorum. Herkes bunu istiyor.”

Kaynak: FB TV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...