Tgrt Haber

Caner Erkin sürprizi: Eski takımına geri dönüyor!

04 Aralık 2022 21:23 - Güncelleme : 04 Aralık 2022 22:26
,Caner Erkin,Beşiktaş,Fatih Karagümrük,Şenol Güneş

Fatih Karagümrük ile yolları ayrılan Caner Erkin için bomba bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli sol bek eski kulübüne geri dönüyor...

Fatih Karagümrük ile yolları ayrılan Caner Erkin için yeni bir iddia ortaya atıldı. Ajansspor'da yer alan habere göre; Caner Erkin, Valerien Ismael'in ardından Beşiktaş'ta teknik direktörlüğe gelen Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Yine haberde yer alan bilgiye göre; siyah-Beyazlı takımda ikinci dönemine başlayan Güneş, Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadığı eski öğrencisini yanında görmek istiyor. Şenol Güneş ile Caner Erkin'in yaptığı görüşmenin ardından Beşiktaş yönetimi harekete geçti.

YOLLAR AYRILDI!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük'te tecrübeli futbolcu Caner Erkin ile yollar ayrıldı.

Kırmızı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Caner Erkin ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı Caner Erkin'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Kariyerinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını da giyen 34 yaşındaki savunma oyuncusu, VavaCars Fatih Karagümrük'te geçirdiği 1,5 yılda 43 resmi maçta görev yaptı.

https://twitter.com/karagumruk_sk/status/1599421509923008514

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...