Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo evlat acısı ile sarsıldı! Oğlu hayatını kaybetti

18 Nisan 2022 23:18 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 23:25
Dört çocuk sahibi olan Ronaldo, ikizlerin doğmasıyla birlikte 6 çocuk sahibi olacaktı.

Dünyaca ünlü futbolcu Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, yeni doğan ikizlerinden oğullarının hayatını kaybettiğini açıkladı. Ronaldo ikizlerden kızlarının ise sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini ifade etti.

Dört çocuk sahibi olan Ronaldo, ikizlerin doğmasıyla birlikte 6 çocuk sahibi olacaktı.

37 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo evlat acısı ile sarsıldı. Manchester United forması ile göz dolduran ünlü oyuncu Georgina Rodriguez ile birlikte ikiz bekliyordu. 

İKİZLERDEN OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, yeni doğan ikizlerinden oğullarının vefat ettiğini, kızlarının ise sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini açıkladı.

Cristiano Ronaldo resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Bebeğimizin vefatını derin bir üzüntüyle duyuruyoruz. Bu, bir ebeveynin hissedebileceği en büyük acıdır. Oğlumuz, sen bizim meleğimizsin. Biz, seni sonsuza kadar seveceğiz.'' ifadelerinde bulundu.

https://twitter.com/Cristiano/status/1516120150533095432

RONALDO’NUN 5 ÇOCUĞU BULUNUYOR

2010 senesinde ilk kez baba olan Cristiano Ronaldo'nun 5 çocuğu bulunuyor. Portekizli yıldızın 3 çocuğu taşıyıcı anneden dünyaya geldi. Georgina Rodriguez'den Alana Martina adında bir kızı olan Cristiano Ronaldo'nun çocuklarının 3'ü kız, 2'si erkek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...