Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo’dan örnek hareket: Fas’taki depremzedelere otelini açtı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
10 Eylül 2023 19:03 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 19:06
Cristiano Ronaldo’dan örnek hareket: Fas’taki depremzedelere otelini açtı
Cristiano Ronaldo,Deprem,Fas,Otel

Futbol hayatına Suudi Arabistan’ın Al-Nassr ekibinde devam eden Cristiano Ronaldo, Fas’ta yaşanan deprem felaketinin ardından bölgede bulunan otelini depremzedelere açtı.

Kuzey Afrika’da yer alan Fas’ta yaşanan 7.0’lik deprem, ülkede büyük bir yıkıma sebep oldu. Deprem nedeniyle 2 binden fazla insan hayatını kaybederken; yüzlerce kişi de felaketten yaralı olarak kurtuldu.

Fas’ın Marekeş şehrinde oteli bulunan Cristiano Ronaldo, deprem felaketinin ardından otelinin kapılarını depremzedeler için açtı.

DEPREMZEDELERİ AĞIRLIYOR

İspanyol basınında yer alan habere göre Cristiano Ronaldo, deprem felaketinde evsiz kalan insanlara otelinin kapılarını açarak ağırlamaya başladı.

ULUSAL YAS İLAN EDİLDİ

Fas’ta meydana gelen ve 2 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği 7.0 büyüklüğündeki depremin ardından hükümet, ülke genelinde 3 gün ulusal yas ilan etti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...