Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo'dan transfer açıklaması! Son noktayı koydu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
07 Aralık 2022 13:18 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 14:31
Cristiano Ronaldo'dan transfer açıklaması! Son noktayı koydu
ronaldo,transfer

2022 Dünya Kupası'nda çeyrek finale çıkıp yoluna dolu dizgin giden Portekiz'in kaptanı Cristiano Ronaldo'nun geleceği merak konusu. Adı bir süredir Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de aralarında olduğu pek çok takımla anılan yıldız futbolcu, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a 500 milyon Euro karşılığında transfer olacağı iddiaları hakkında konuştu.

2022 Dünya Kupası'nda kulüpsüz olan tek futbolcu konumunda bulunan Cristiano Ronaldo, hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Yıldız futbolcu için İspanya'dan bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Marca gazetesine göre, Ronaldo Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr'ın 500 milyon Euro'luk teklifini kabul etti. 37 yaşındaki forvetin Dünya Kupası'ndan sonra düzenlenecek törenle imza atacağını öne sürdü.

Habere göre; 1 Ocak'tan itibaren Al-Nassr forması giyecek Ronaldo, 2,5 sezonluk sözleşme için 500 milyon Euro alacak. Dünya Kupası'ndan önce verdiği röportajda Manchester United yönetimini eleştiren Ronaldo'nun sözleşmesi, İngiliz kulübü tarafından feshedilmişti.

RONALDO'DAN İDDİALARA CEVAP

Öte yandan Ronaldo'nun büyük ses getiren röportajının sahibi gazeteci Piers Morgan, yıldız futbolcunun Suudi Arabistan'a gideceği yönündeki haberlerin doğru olmadığını yazdı.

Konuyla ilgili birinci ağızdan da bir açıklama geldi. Cristiano Ronaldo, İsviçre maçı sonrası iddialarla ilgili "Hayır, bu doğru değil. Doğru değil" ifadelerini kullanıp iddiaları yalanladı.

Ronaldo'nun açıklamaları, her ne kadar transfer ihtimali bir hayli zor gözükse de Türk futbolseverlerde memnuniyetle karşılandı.

Al-Nassr, önceki transfer döneminde Ronaldo'yu renklerine bağlamak istemiş ve United'a 30 milyon Euro ve Ronaldo'ya ise 275 milyon Euro değerinde bir ücret teklif etmişti.

Ada basınından gelen haberlere göre, yıldız futbocuyla ilgilenen kulüpler arasında Chelsea bulunuyor. Todd Boehly, efsanevi forveti yaz aylarında Stamford Bridge'e getirmeyi umuyordu ancak Thomas Tuchel anlaşmaya karşı çıkınca Chelsea Pierre-Emerick Aubameyang ile anlaştı.

Ağustos 2021'de United'a dönen Ronaldo, 2003 ile 2009 yılları arasında Kırmızı Şeytanlar ile 3 Premier Lig şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi, FA Kupası ve 2 Lig Kupası kazanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...