Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu: Al-Nassr'la 2,5 yıllık sözleşme

05 Aralık 2022 14:50 - Güncelleme : 05 Aralık 2022 16:37
Cristiano Ronaldo,Al-Nassr,anlaşma,200 milyon

İngiliz devi Manchester United ile sözleşmesi karşılıklı feshedilen Cristiano Ronaldo'nun, Suudi ekibi Al-Nassr ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi. Portekizli futbolcunun Dünya Kupası'nın ardından yeni takımına imza atacağı ve yıllık 200 milyon euro kazanacağı belirtildi.

Olaylı açıklamaları sonrası Manchester United ile sözleşmesi Dünya Kupası öncesi karşılıklı olarak feshedilen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

RESMİ SÖZLEŞME DÜNYA KUPASI SONRASI

İspanyol gazetesi Marca'da yer alan habere göre, Portekizli yıldızın 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı ve Katar'daki Dünya Kupası'nın ardından yeni takımıyla resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

YILLIK KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI

Ronaldo'nun yıllık kazancının 200 milyon euroya yakın olacağı ve 2,5 yılda ise 500 milyonu bulacağı belirtiliyor.

Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu: Al-Nassr'la 2,5 yıllık sözleşme

AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLMUŞTU

İngiliz televizyon kanalı TalkTV'deki "Piers Morgan Sansürsüz" programına katılan Portekizli yıldız, hem yönetim hem teknik direktörle ilgili sitemde bulunmuştu.

''İSTENMEDİĞİMİ HİSSETTİM''

37 yaşındaki golcü, Manchester United'da kendisini kulüpten atmaya çalışanlar olup olmadığı sorusuna, "Evet. Yalnızca teknik direktör (Erik ten Hag) değil, 2-3 kişi daha var. Kendimi ihanete uğramış hissettim. Bazı kişilerin beni burada istemediğini hissettim. Sadece bu yıl değil, geçen yıl da..." cevabını verdi.

Oyuna alınmadığı Tottenham karşılaşmasının bitmesini beklemeden soyunma odasına gitmesi sonrası bir maçlığına kadro dışı bırakılan Ronaldo, Erik ten Hag'a saygısı olmadığını belirterek, "Ona saygım yok çünkü bana saygı göstermedi. Bana saygısı olmayana asla saygı duymam" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kemal usta Berlin 5 Aralık 2022 17:18

Ronaldo adam gibi adam Müslüman bir ülkede ismini tarihe yazdıracaktır

Haşim 5 Aralık 2022 17:07

Siiiiiiu

Gececi 5 Aralık 2022 15:11

Hak ediyor bu Dünya yıldızı Ronaldo helâl DOGRUNUN YANINDA YER ALDIĞI IÇIN MÜSLÜMANLARIN YANINDA OLDUĞU IÇIN ANLASMASİ FESEDILMIS

Sonraki Haber Yükleniyor...