Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo'ya astronomik transfer teklifi! Servet değerindeki maaşı elinin tersiyle itti

13 Eylül 2022 15:21 - Güncelleme : 13 Eylül 2022 16:56
Cristiano Ronaldo'ya astronomik transfer teklifi! Servet değerindeki maaşı elinin tersiyle itti
Ronaldo,transfer

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen ancak eski performansından uzak görüntüsü nedeniyle gözden düşen Cristiano Ronaldo'ya talip çıktı. Portekizli yıldız, kendisine yapılan 242 milyon avroluk transfer teklifini reddetti.

Birçok futbol otoritesine dünyanın en iyi futbolcusu olarak kabul edilen Cristiano Ronaldo için Manchester United'daki kariyerinin sonu göründü. Yeni teknik direktör Erik ten Hag yönetiminde bu sezon çıktığı 7 maçın yalnızca 2'sine ilk 11 başlayan ve gol ya da asist katkısı sağlayamayan Portekizkli futbolcu, yeni bir maceraya atılmak istiyor.

Yaz döneminde pek çok kulüpten transfer teklifi alan, adı bir süre Galatasaray ile de anılan Ronaldo için Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif geldi.

SERVET DEĞERİNDE TEKLİF

Al Hilal kulübü, dünyaca ünlü futbolcuyu kadrosuna katmak için 242 milyon avroyu gözden çıkardı. Ancak Cristiano Ronaldo'nun 2 yıl için önerilen servet değerindeki teklifi geri çevirdiği belirtildi. 37 yaşındaki yıldız, kariyerine Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen bir kulüpte devam etmek istiyor.

Sezon boyunca haftalık 2 milyon avroya denk gelen teklifi kabul etmediği belirtilen Ronaldo'nun, Katar'daki Dünya Kupası'nın ardından bu teklifi tekrardan değerlendirebileceği yorumu yapıldı.

ARABİSTAN CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

İngiliz The Athletic gazetesine konuşan Suudi Arabistan Futbol Federasyonu başkanı Yasser Al-Misehal, Ronaldo'yu Suudi Arabistan Ligi'nde görmek istediğini belirtti. Al- Misehal, "Büyük bir olumlu geri bildirim getirecek ve herkes için büyük bir haber olacak. Eminim herkes Cristiano Ronaldo'nun başarılarını ve kayıtlarını bilir, aynı zamanda harika bir rol modeli olan bir oyuncu olarak" ifadelerini kullandı.

DEV KULÜPLERİ REDDETTİ

Yaz aylarında Manchester United'dan ayrılmak için birçok farklı takımla görüşen Ronald, istediği teklifi bir türlü alamadı. Portekizli futbolcunun; Atletico Madrid, Sporting Lizbon, Napoli, İnter ve Milan gibi kulüplerin de tekliflerini geri çevirdiği Avrupa basınında iddia edilmişti.

Kariyerinde 5 kez Altın Top ödülünü kazanan ve Manchester United ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Ronaldo'nun gelecek yaza kadar transfer pazarının gündeminde kalması bekleniyor.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...