Tgrt Haber

Danimarka basını maç sonrası İsmail Kartal'ı eleştirdi!

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: Ekstra Bladet
01 Aralık 2023 11:50 - Güncelleme : 01 Aralık 2023 12:06
Danimarka basını maç sonrası İsmail Kartal'ı eleştirdi!
Fenerbahçe,İsmail Kartal,UEFA

Danimarka basını, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Nordsjaelland karşısında alınan farklı mağlubiyet sonrası yaptığı basın toplantısını eleştirdi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu beşinci maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland'a deplasmanda 6-1 mağlup olan Fenerbahçe, tarihteki en ağır yenilgilerinden birisi alırken liderliği de kaybetti.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın düzenlediği basın toplantısının 1 dakikadan az sürmesi ve soru almaması Danimarka basınında gündem oldu.

"TUHAF BASIN TOPLANTISI"

Ekstra Bladet Gazetesi, "Tuhaf basın toplantısı" başlığıyla verdiği haberde, "İsmail Kartal odaya girdi, mikrofonun başına oturdu ve bir dakikadan az bir süre sonra tekrar kapıdan çıktı. Tek bir soru almadan" ifadelerini kullandı.

İSMAİL KARTAL ÖZÜR DİLEDİ

Teknik direktör İsmail Kartal’ın maç sonu açıklaması şu şekilde:

"Çok fazla konuşacak bir şey yok. Fenerbahçe'ye yakışmayan bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyetin dolayı çok üzgünüz. Büyük Fenerbahçe taraftarlarından, camiamızdan özür diliyoruz. Bu maçtan sonra, önce pazartesi oynayacağımız Sivasspor maçını ve sırasıyla diğer maçların hepsine en iyi şekilde konsantre olacağız. Taraftarlarımız merak etmesin; Spartak Trnava maçında en iyi şekilde oynayıp gruptan çıkacağız."

Kaynak: Ekstra Bladet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...