Tgrt Haber

Dele Alli 'Cabbar': Hayat hikayesini gözyaşlarıyla anlattı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
13 Temmuz 2023 13:15 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 14:08
Dele Alli 'Cabbar': Hayat hikayesini gözyaşlarıyla anlattı
Dele Alli,Beşiktaş,Ali Cabbar

Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen İngiliz yıldız Dele Alli, ülkesinde katıldığı bir televizyon programında hayat hikayesini gözyaşları içinde anlattı. 27 yaşındaki futbolcunun acıklı hayat hikayesine, isim benzerliği nedeniyle sosyal medya kullanıcıları tarafından son dönemde gündem olan “Ali Cabbar” şarkısına gönderme yapıldı.

Geçen sezona Valerien Ismael yönetiminde başlayan Beşiktaş, Premier Lig’den yaptığı transferlerle dikkat çekmişti. Siyah-beyazlılardaki performansıyla Dünya Kupası’nda kendisini gösterme fırsatı bulan Wout Weghorst, Manchester United’a transfer olurken, Arthur Masuaku da sezon boyu süren istikrarıyla beğeni toplamıştı.

ŞENOL GÜNEŞ BİR TEK ONA YARAMADI

Özellikle teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş’in gelişinin ardından siyah-beyazlı ekip, Romain Saiss ve Nathan Redmond’dan aldığı verimde de zirveye ulaşmıştı.

Kartal’ı geçen sezonki transferlerinden üzen isim ise Dele Alli olmuştu.

Büyük beklentilerle kiralanan İngiliz yıldız, sezonun ilk yarısında istenilen performansı verememiş; ikinci yarısında ise neredeyse forma şansı bulamamıştı.

Dele Alli 'Cabbar': Hayat hikayesini gözyaşlarıyla anlattı

EFSANE FUTBOLCUYA RÖPORTAJ VERDİ

Hayatı zorluklarla geçen Dele Alli, ülkesinin efsane futbolcularından Gary Neville’ın sunduğu ‘The Overlap’ isimli YouTube programına konuk oldu.

Gary Neville’ın sorularını yanıtlayan Alli’nin hayat hikayesinden kesitler sunduğu röportaj, ülkesi İngiltere’de çok konuşulanlar arasına girdi.

ALİ CABBAR İLE ÖZDEŞLEŞTİRİLDİ

Ali Cabbar'ın hikayesi sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Ünlü şarkıcı Emir Can İğrek'in yeni şarkısı Ali Cabbar'ın hüzünlü hikayesi kısa sürede sosyal medyada büyük bir etki uyandırdı.

Dele Alli'nin acıklı hayat hikayesine, isim benzerliği nedeniyle sosyal medya kullanıcıları tarafından son dönemde gündem olan “Ali Cabbar” şarkısına gönderme yapıldı.

İşte Dele Alli'nin acıklı hayat hikayesi:

"ÇOK FAZLA UYUŞTURUCU KULLANDIM"

Performansıyla ilgili de özeleştiride bulunan Alli, kötü gidişatının 24 yaşındayken Jose Mourinho ile birlikte çalıştığında başladığını aktardı.

Alli’nin demecinden öne çıkanlar şu şekilde: "Çok fazla uyuşturucu kullandım, alkol aldım. Bir sayı söylemek istemiyorum ama gerçekten çok fazlaydı. Aslında başlangıçta rahat uyumam için doktor tarafından bana verildi ama sonrasında işler değişti. Ben normal gün içinde bile kullanıyordum. İzin günlerimde sabah 11'de içtiğimi hatırlıyorum. Gerçeklerden kaçmak için bunu yapıyordum.

“İÇİMDEKİ SAVAŞI KAYBEDİYORDUM”

Türkiye'den döndüğümde sakatlığım vardı ve ameliyat olmam gerekiyordu. Mental olarak kötü durumdaydım ve bundan kurtulmak için bir rehabilitasyon merkezine gitmeye karar verdim. Artık zamanı gelmişti, çünkü uzun zamandır bundan kaçıyordum. Her sabah kalkıyorum, kazanmak için savaşıyorum, antrenmanda gülümsemek zorunda kalıyorum. Ama içimde savaşı kaybediyordum. 6 haftalık bir tedavi süreci geçirdim. Hayatımdaki en büyük karardı.

Dele Alli 'Cabbar': Hayat hikayesini gözyaşlarıyla anlattı

“24 YAŞINDA FUTBOLU BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜM”

Bir sabah kalktım, aynaya baktım ve 24 yaşında futbolu bırakıp bırakmamayı düşündüm. Bunun için asla Mourinho'yu suçlamıyorum, kimseyi suçlamıyorum. Kendimi kontrol etmem gerekiyordu.

“6 YAŞINDA TACİZE UĞRADIM”

6 yaşındayken annemin arkadaşı tarafından tacize uğradım. Annem alkolikti. 7 yaşındayken sigara içmeye başladım. Afrika'da uyuşturucu satarak hayata tutunmaya çalışıyordum."

İngiliz futbolcunun bu açıklamasının ardından hem Dele Alli hem de Gary Neville gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...