Tgrt Haber

Derbide sürpriz isim: Jorge Jesus Galatasaray - Beşiktaş maçını statta izledi

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Kasım 2022 22:55 - Güncelleme : 06 Kasım 2022 00:08
Derbide sürpriz isim: Jorge Jesus Galatasaray - Beşiktaş maçını statta izledi
fenerbahçe,,jorge jesus,galaatsaray,beşiktaş,derbi

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk etti. Haftanın önemli maçını Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, stadyumdan takip etti. Portekizli teknik adam dev derbide rakipleriyle ilgili notlar aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında derbi heyecanı yaşandı. Dev maçta Galatasaray, evinde Beşiktaş’ı ağırladı.

Dev derbinin bir de sürpriz konuğu vardı. Fenerbahçe’nin başarılı teknik direktörü Jorge Jesus, Galatasaray-Beşiktaş maçını statta izledi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1588956510708563968

Galatasaray’ın Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiği maçı locada takip eden Jesus, maç esnasında notlar alarak rakipleri hakkında bilgi topladı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe’nin hocası stattan ayrıldı.

Süper Lig'in en kritik müsabakası olan Fenerbahçe - Galatasaray maçı ligin 18. Haftasında 8 Ocak 2023’te Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Ligin ikinci yarısında 37. Haftaya denk gelen derbi maçı ise Galatasaray’ın sahasında 21 Mayıs 2023’te oynanacak.

Öte yandan Fenerbahçe sezonun ilk yarısında Beşiktaş’a konuk olduğu maçta sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş ile ligin ikinci yarısındaki maçını ise 5 Mart 2023’te oynayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...