Tgrt Haber

Douglas Costa Süper Lig'e geliyor: Anlaşma sağlandı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
20 Ocak 2024 19:43 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 19:44
Douglas Costa Süper Lig'e geliyor: Anlaşma sağlandı!
Douglas Costa,Samsunspor,transfer,Süper Lig

Kariyerinde Bayern Münih, Juventus ve Shakhtar Donetsk gibi dev takımların formasını giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Douglas Costa, Süper Lig ekibiyle anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de düşme hattında yer alan Samsunspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Karadeniz ekibi Brezilyalı yıldızı Samsun'a getirmeye hazırlanıyor.

2.5 YILLIK SÖZLEŞME

MLS ekiplerinden LA Galaxy'den ayrılan Douglas Costa, Samsunspor ile görüşüyor.

Brezilyalı yıldızın Karadeniz ekibinin ilgisin sıcak baktığı ve Samsunspor ile 2.5 yıllık sözleşme imzalamaya çok yakın olduğu ifade edildi.

Türkiye'de futbol oynamaya sıcak bakan Douglas Costa'nın birkaç gün için Samsunspor'a resmi imzayı atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YÜKSEL YILDIRIM: "BUGÜN YA DA YARIN SONUÇLANIR"

Transfer görüşmesi hakkında bilgi veren Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Douglas Costa transferini bugün yarın netleştireceğiz. Görüşmelerde bir yere kadar geldik. İnşallah ya bugün ya da yarın sonuçlanacak. 2.5 yıllık bir kontrat sunduk, kontratın detaylarını konuşuyoruz." ifadelerini kullandı.

22 MAÇTA 4 GOL-7 ASİST

Brezilya Milli Takım formasını 31 defa giyen Douglas Costa, Almanya, İtalya ve Ukrayna'da şampiyonluklar yaşadı.

Los Angeles'taki son sezonunda 22 maça çıkan 34 yaşındaki kanat oyuncusu, 4 gol ve 7 asistle takımına katkı sağladı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...