Tgrt Haber

Düdüğünü asan Ivan Bebek'ten Fenerbahçe itirafı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
03 Haziran 2023 21:57 - Güncelleme : 03 Haziran 2023 22:11
Düdüğünü asan Ivan Bebek'ten Fenerbahçe itirafı!
Ivan Bebek,Fenerbahçe,Braga,hakem

2016 yılında Braga ile Fenerbahçe arasında oynanan maçı yöneten ve kararlarıyla tartışma konusu olarak büyük tepki çeken Ivan Bebek düdüğünü astı. Hırvat hakemden Fenerbahçe itirafı geldi.

46 yaşındaki Hırvat hakem Ivan Bebek düdüğünü astı. Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan Bebek, gelecek sezon ülkesinde VAR hakemi olarak görevine devam edecek.

2016 yılında UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Braga son 16 turunda eşleşmiş sarı-lacivertliler 1-0 kazandığı maçın rövanşında rakibine 4-1 mağlup olmuştu. Hakem Ivan Bebek kararlarıyla maça damga vurmuştu.

FENERBAHÇE İTİRAFI!

Hırvatistan'da röportaj veren Ivan Bebek, "Eğer imkanın olsaydı, kariyerinden en çok hangi maçı silmeyi isterdin?" sorusuna "Braga-Fenerbahçe maçı" yanıtını verdi.

"KEŞKE O MAÇTA VAR OLSAYDI"

O maçla ilgili konuşan Ivan Bebek; "O maç kariyerimde büyük bir leke bıraktı. Keşke o zamanlar VAR olsaydı. Bugün birileri VAR'ın duyguları öldürdüğünü, VAR ile futbolun eskisi gibi olmadığını söylediğinde hemen o maçı hatırlıyorum ve kariyerimin daha sonra nasıl bir yön alacağını merak ediyorum. VAR beni çağıracak, ben de ne olduğuna bakacak ve kararı değiştirecektim." sözlerini sarf etti.

DİNAMO KİEV MAÇINA VERİLMİŞTİ

Fenerbahçe'nin, 3 Kasım 2022'de Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla deplasmanda oynayacağı maçın dördüncü hakemi olan Ivan Bebek değiştirilmişti. UEFA'nın kararının ortaya çıkmasının ardından taraftarlardan gelen yoğun tepki geri adım attırmıştı.

ÜLKESİNDE SALDIRIYA UĞRADI!

2019 yılında FIFA kokartlı hakem Ivan Bebek, ülkesinde saldırıya uğramıştı.

Hırvatistan Ligi'nde oynanan Hajduk Split-Lokomotiva Zagreb mücadelesindeki hatalı yönetimiyle tepki toplayan Bebek, bir gece kulübü önünde taraftarların hedefi olmuştu.

Hajduk'un 1-0 kazanmasına rağmen özellikle kararlarıyla büyük tepki çeken Ivan Bebek'in, maçtaki kararlara dair ses kayıtları ortaya çıkmıştı. Bu nedenle Hırvatistan Futbol Federasyonu, Ivan Bebek'i soruşturma nedeniyle açığa almıştı.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...