Tgrt Haber

Dünya, Abdülkerim Bardakcı'yı konuşuyor! 'İngiliz olsa 80 milyon Euro'ydu'

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
20 Kasım 2023 16:24 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 16:41
Dünya, Abdülkerim Bardakcı'yı konuşuyor! 'İngiliz olsa 80 milyon Euro'ydu'
Almanya,Abdülkerim Bardakcı,Türkiye,A Milli Takım

A Milli Futbol Takımımız, grubunda bay geçtiği EURO 2024 Elemeleri haftasında Almanya ile Berlin'de oynadığı hazırlık maçını 3-2 kazanarak ses getirdi. Almanya maçındaki performansı ile dikkat çeken Abdülkerim Bardakçı Avrupa'da en çok konuşulan isimler arasına girdi. İşte detaylar...

Almanya maçında Ferdi Kadıoğlu'nun attığı golde harika bir asist yapan A Milli Takım'ın başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakcı hem hücumda hem de savunmada gösterdiği etkili performansla en çok konuşulan isimlerin başında geldi.

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, karşılaşma sonrası Abdülkerim Bardakcı için övgü dolu sözler kullandı.

NAGELSMANN: "GÖZÜMÜ ONDAN ALAMADIM"

Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı asist ile ön plana çıkan Abdülkerim'i çok beğendiğini söyleyen Nagelsmann, "Türkiye savunmada Abdülkerim Bardakcı'ya sahip olduğu için çok şanslı. Dünya standartlarında bir stoper. Gözümü ondan alamadım. Koridorda onu bekledim ve tebrik ettim. Muazzam bir performans sergiledi." ifadelerini kullandı.

Abdülkerim Bardakcı, 7.2 reyting alarak Almanya-Türkiye maçının en iyisi seçilmişti.

LEROY SANE: "SENDEN KURTULUŞ YOK MU?"

Mücadelede Bayern Münih'in yıldız hücumcusu Leroy Sane'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki iki Galatasaray maçı olmak üzere 1 ayda üç kez karşılaştığı Abdülkerim Bardakcı'ya şakayla karışık takıldığı ortaya çıktı. Sane'nin Abdülkerim'e (gülerek) "Yine mi sen? Kurtuluş yok mu senden?” dediği iddia edildi.

DİKKAT ÇEKEN ABDÜLKERİM PAYLAŞIMI

X'te dikkat çeken gönderilere imza atan "Out Of Context Football" hesabından Abdülkerim Bardakçı paylaşımı geldi.

Yapılan paylaşımda Türk vatandaşı olan Abdülkerim'in piyasa değeri 6.5 milyon Euro, Brezilyalı olsa 35 milyon Euro, eğer İngiliz olsaydı 80 milyon Euro değeri olurdu imasında bulunuldu.

"Out Of Context Football" hesabının yaptığı paylaşım kısa sürede içinde gündem olurken Türk taraftarlardan büyük beğeni topladı. Özellikle Galatasaraylı hesaplar bu gönderiye binlerce yorum yaptı.

İşte o paylaşım:

https://twitter.com/nocontextfooty/status/1726533371147489512

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...