Tgrt Haber

Dünya Kupası'nda tek gollü galibiyet: İsviçre zorlu rakibini yenmeyi başardı

24 Kasım 2022 15:55 - Güncelleme : 24 Kasım 2022 15:56
Dünya Kupası'nda tek gollü galibiyet: İsviçre zorlu rakibini yenmeyi başardı
isviçre,kamerun,dünya kupası

2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan devam ederken, Kamerun ile karşı karşıya gelen İsviçre, zorlu rakibini tek golle yenmeyi başardı.

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA DünyaKupası'nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Zorlu takımları karşı karşıya getiren turnuvada, son birkaç gündür sürpriz sonuçlar tabloya yansıyor.

Arjantin ve Almanya'nın öne geçtiği maçlarda rakiplerine yenilmesi dünyada yankı uyandırırken, İspanya ise Kosta Rika'yı 7-0'lık ezici bir skorla yendi. Günün maçında ise İsviçre ve Kamerun karşı karşıya geldi.

ISVICRE TEK GOLLE KAZANDI

Al Janoub Stadı'ndaki maçta İsviçre topa daha çok sahip olma düşüncesiyle oyuna başladı. Kamerun ise hızlı ataklarla etkili olan taraftı.

Afrika temsilcisi 10. dakikada Ekambi ve 14. dakikada Choupo-Moting ile çok net iki fırsattan yararlanamadı.

Dünya Kupası'nda tek gollü galibiyet: İsviçre zorlu rakibini yenmeyi başardı

İsviçre ikinci yarıya hızlı başladı. 48. dakikada sağ kanatta topla buluşan Shaqiri'nin altı pas önüne yerden gönderdiği topa boş pozisyondaki Embolo gelişine vurdu ve maçın tek golünü kaydetti.

İkinci yarıda ise maçta tempo çok fazla yükselmedi. İsviçre oyunun kontrolünü elinde tutarken, Kamerun'a beraberlik için fazla şans tanımadı. İsviçre, Seferovic ile 90+5. dakikada net bir fırsattan yararlanamadı.

 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...