Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORCORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
1 saat 43 dakika önce

Leonardo Bonucci eski teknik direktörü hakkında konuştu!

Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'ye katılan ve sezonun bitmesiyle futbolculuk kariyerini sonlandıran Leonardo Bonucci açıklamalarda bulundu.
Futbol - Futbol
2 saat 28 dakika önce

Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe Djalma Silva'yı kadrosuna kattı

Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Göztepe son olarak Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol forması giyen Brezilyalı sol bek Djalma Silva'yı transfer etti.
Futbol - Futbol
2 saat 39 dakika önce

Galatasaray, Zaha için İngiliz devinden istediği bonservis ortaya çıktı!

Galatasaray'a sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenen katkı alınamayan Wilfried Zaha'nın bonservisini belirledi. Sarı-kırmızılıların, Fildişi Sahilli futbolcuyu isteyen West Ham United'dan talep ettiği rakam ortaya çıktı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
3 saat 43 dakika önce

Dries Mertens kararını verdi, futbolu bırakacağı tarihi açıkladı!

Galatasaray ile üst üste iki şampiyonluk kazanan ve sözleşmesi sona erecek olan Dries Mertens, sarı-kırmızılı takımdaki geleceği ve kariyer planlamasına dair açıklamalarda bulundu.
 - Dursun Özbek'ten Mourinho açıklaması
4 saat 9 dakika önce

Son dakika! Dursun Özbek'ten Jose Mourinho yorumu!

Son dakika haberi... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile ilgili konuştu. Özbek, "Jose Mourinho, çok önemli birisi. Demek ki geçtiğimiz sezonda Galatasaray'ın başarısı diğer takımları baya endişelendirmiş. Onun için çok yüksek maliyetli, daha sıkı çalışıyorlar." dedi.
Futbol - Futbol
4 saat 48 dakika önce

1461 Trabzon FK-Iğdır FK finalini Volkan Bayarslan yönetecek

1461 Trabzon FK ile Iğdır FK arasında oynanacak TFF 2. Lig Play-Off finalini hakem Volkan Bayarslan yönetecek.
Futbol - Futbol
4 saat 51 dakika önce

Kaan Ayhan ve Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024 öncesi açıklamalarda bulundu

Milli futbolcular Kaan Ayhan ve Ferdi Kadıoğlu, Almanya'da düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesi açıklamalarda bulundu.
Futbol - Futbol
5 saat 1 dakika önce

İsrail-İskoçya maçında görülmemiş protesto: Kendini kale direğine zincirledi!

Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde İskoçya ile karşılaşan İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları protesto edildi. Bir Filistin destekçisi kendini kale direğine zincirledi.
Futbol - Futbol
6 saat 3 dakika önce

Fenerbahçe'den Arda Güler'e destek! UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Türk çalımı

Türkiye saati ile 22:00'da Real Madrid ve Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Arda Güler'in de çıkacağı maça Fenerbahçe yönetiminden resmi destek geldi.
 - Transferin perde arkası ortaya çıktı!
6 saat 45 dakika önce

Jose Mourinho operasyonu nasıl gerçekleşti? Transferin perde arkası ortaya çıktı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın gündeme getirdiği Jose Mourinho'nun transferini bitirdi. Fenerbahçe'de Mourinho operasyonunu kim gerçekleştirdi? Jose Mourinho, Fenerbahçeli kurmaylarla ne konuştu ne vaat etti? İşte dev operasyonun perde arkası...
Futbol - Futbol
7 saat 33 dakika önce

Beşiktaş'ta Slaven Bilic sürprizi!

Beşiktaş'ın teknik direktör arayışında sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, eski hocası Slaven Bilic'e teklif götürdüğü ve Hırvat teknik adamın yönetimden düşünmek için süre istediği öne sürüldü.
Futbol - Futbol
8 saat 30 dakika önce

Son dakika! A Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkartıldı

Son dakika haberi... A Milli Futbol Takımı'nda Enes Ünal, sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.
 - Şampiyonlar Ligi'nde dev final!
9 saat önce

Şampiyonlar Ligi'nde dev final! Arda Güler mi Salih Özcan mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2023-2024 sezonunun en büyüğü bu gece belli olacak. Salih Özcan'ın formasını giydiği Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ile Arda Gülerli İspanyol devi Real Madrid kozlarını paylaşacak. İşte dev final öncesi tüm detaylar...
Futbol - Futbol
9 saat 5 dakika önce

Galatasaray'dan Fernando Muslera'ya yeni görev! Futbolu bıraktıktan sonra...

Galatasaray forması altında tam 7 kez Süper Lig şampiyonu olan ve toplamda 17 kupa kazanan Fernando Muslera'nın futbolu bıraktıktan sonra sarı-kırmızılı takımda alacağı yeni görev belli oldu. İşte detaylar...
 - Jose Mourinho Fenerbahçe'de!
9 saat 45 dakika önce

Son dakika! Fenerbahçe Jose Mourinho'yu KAP'a bildirdi!

Son dakika haberi... Fenerbahçe, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı.
Spor - Spor
16 saat 7 dakika önce

İsrail milli takımına rahat yok: Flistin destekçisi kişi kendini kaleye zincirledi

İsrail'in İskoçya ile karşılaştığı milli maçta hem saha içinde hem de saha dışında protestolar damga vurdu. Filistin destekçisi bir kişi kendini kaleye zincirleyerek eylem yaptı.
Spor - Spor
18 saat 45 dakika önce

Al Nassr kupayı kaptırdı, Ronaldo gözyaşlarına boğuldu

Yıldız futbolcu Ronaldolu Al-Nassr kupayı Al-Hilal'e kaptırdı. 5-4 yenilgiyle biten maç sonrası Ronaldo hüngür hüngür ağladı.
 - Teşekkür mesajında dikkat çeken sözler 
31 Mayıs 2024 - 18:21

Fenerbahçe İsmail Kartal'a veda etti! Teşekkür mesajında dikkat çeken sözler 

Son dakika haberi... Fenerbahçe Spor Kulübü, teknik direktör İsmail Kartal'a sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajla veda etti. Kulüp, İsmail Kartal'a teşekkürler ettiği veda mesajında, Kartal'ın sarı-lacivert renklere olan bağlılığı ve Fenerbahçe'ye kattığı değerleri vurguladı.
 - Teklifi reddetti!
31 Mayıs 2024 - 18:11

Razvan Lucescu'dan Beşiktaş'a üzücü haber!

Beşiktaş'ın teknik direktör arayışları inişli çıkışlı bir şekilde devam ediyor. Son olarak, siyah-beyazlılar PAOK'un başarılı teknik direktörü Razvan Lucescu'yu ikna etmeye çalıştı ancak girişimler sonuçsuz kaldı.
Spor - Spor
31 Mayıs 2024 - 18:04

Beşiktaş'tan Mourinho açıklaması: Anlaşamama nedenimiz... 

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın hoca adayı olan Jose Mourinho'ya Fenerbahçe Başkanı Ali Koç imza attırdı. Beşiktaş'ın da listesinde olan Mourinho için kulüpten açıklama geldi. Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli hoca ile neden anlaşamadıklarını açıkladı. 
Spor - Spor
31 Mayıs 2024 - 17:14

Sneijder'den taraftarları heyecanlandıracak açıklama: Jose Mourinho ile konuştum...

Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, Fenerbahçe'nin anlaştığı Jose Mourinho ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Sona Git