Tgrt Haber

Dursun Özbek hastaneye kaldırıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Aralık 2023 16:28 - Güncelleme : 18 Aralık 2023 16:37
Dursun Özbek hastaneye kaldırıldı
,Son dakika,Galatasaray,

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yüksek ateş ve mide üşütmesi şikayeti üzerine hastaneye kaldırıldı. Özbek'in tedavisi devam ederken bugünkü yönetim kurulu toplantısı da ertelendi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yüksek ateş ve mide üşütmesi şikayetleri üzerine gittiği hastanede tedavi altına alındı. Özbek'e çekilecek tomografi sonrası teşhis konulacak. 

TOPLANTI ERTELENDİ

Habertürk'ün haberine göre; tetkikleri yapılan Özbek'in 1-2 saat içerisinde taburcu olması beklenirken bugünkü yönetim kurulu toplantısı da ertelendi.

YENİDEN ADAY OLACAK MI?

Öte yandan Galatasaray'da gelecek yılın haziran ayında yapılacak olan seçim öncesi Dursun Özbek'in yeniden aday olup olmayacağı merak konusuydu.

Sarı-kırmızılı kulübün başında ikinci dönemini geçiren Özbek'in sağlık sorunları nedeniyle tekrar yarışa girmeyeceği öne sürülmüştü. Ancak Özbek'in görevine devam etme kararı aldığı öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...