Tgrt Haber

Belçika'nın 'altın çocuğu' Eden Hazard milli takıma veda etti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Aralık 2022 16:02 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 16:18
Belçika'nın 'altın çocuğu' Eden Hazard milli takıma veda etti
hazard,belçika

Belçika futbolunun altın jenerasyonundaki yıldızların arasında başı çeken Eden Hazard, fiyaskoyla sonlanan 2022 Dünya Kupası'nın ardından milli takımı bıraktığını duyurdu.

Belçika futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olan Eden Hazard, kaptanlığını yaptığı Belçika Milli Takımı kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen yıldız oyuncu Hazard, Belçika Milli Takımı'na veda ettiğini bildirdi. Eden Hazard, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"BUGÜN BİR SAYFA ÇEVİRİYORUZ"

“Bugün bir sayfa çeviriyoruz. Sevginiz, eşsiz desteğiniz için teşekkür ederim. 2008’den beri paylaştığımız tüm keyifli anlar için teşekkür ederim. Bugün milli takım kariyerimi sonlandırmaya karar verdim. Bir sonraki nesil hazır. Sizi çok özleyeceğim çocuklar."

BELÇİKA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

2016 Dünya Kupası'nda yarı final oynayan Belçika, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda ise vatandaşlarını hayal kırıklığına uğrattı. Fas, Hırvatistan ve Kanada ile aynı grupta yer alan Belçika, Fas ve Hırvatistan'ın ardından topladığı 4 puanla grubu üçüncü sırada tamamlayarak turnuvaya veda etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...