Tgrt Haber

Edin Dzeko'dan Galatasaraylıları kızdıracak sözler: Penaltı için ağladılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
25 Aralık 2023 10:00 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 10:07
Edin Dzeko'dan Galatasaraylıları kızdıracak sözler: Penaltı için ağladılar
Fenerbahçe,Galatasaray,Son dakika,,,Derbi

Dün akşam oynana dev derbiden kazanan çıkmadı. Her iki takımda 1 puana razı oldu. Faul sayısının oldukça fazla olduğu maçın ardından Icardi'nin gözünün morardığı bir fotoğraf paylaşıldı. İcardi'nin fotoğrafının paylaşılmasının ardından Edin Dzeko'dan Galatasaraylıları kızdıracak bir açıklama geldi.

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında dün oynan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde her iki takımda 1 puana razı oldu. Faul rekorunun kırıldığı maçta birçok tartışmalı pozisyon da yaşandı. Maçta özellikle de Icardi ve Djiku arasında yaşanan bir hava topunda, Arjantinli golcünün gözü morardı. Sarı-kırmızılılar sosyal medya hesabından, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin gözünün morardığı fotoğrafı paylaştı.

"TÜRK FUTBOLUNU MANİPÜLE ETMEYE ÇALIŞTILAR"

yapılan paylaşımda ek olarak, "Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz! Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1739028908257812772

KUPA MAÇINA MASKEYLE ÇIKABİLİR

İcardi'nin elmacık kemiğinde kırık şüphesi olduğu öğrenilirken durumu bugün yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak. Cuma günü oynanacak Süper Kupa maçında, maske ile oynama ihtimali bulunuyor.

"PENALTI İÇİN AĞLADILAR, UTANÇ VERİCİ"

Sarı lacivertli takımın golcüsü Edin Dzeko da Galatasaray'ın fotoğraflı açıklamasını paylaşan ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'ya cevap verdi. Dzeko yaptığı paylaşımda, "Adam kafasını direğe vurdu ve onu Instagram'a koyup penaltı için ağladılar. Onların tipik davranışı. Utanç verici. Her zamanki halleri. Fabrizio, sen de bundan daha iyisini yapabilirsin" dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...