Tgrt Haber

Eljif Elmas imzayı atıyor! Fenerbahçe'nin alacağı pay belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 13:26 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 13:27
Eljif Elmas imzayı atıyor! Fenerbahçe'nin alacağı pay belli oldu
Eljif Elmas,transfer,Fenerbahçe,Leipzig,Napoli

İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli, Eljif Elmas'ın transferi konusunda Alman ekibi Leipzig ile anlaşma sağladı. Eljif Elmas'ın transferinden Fenerbahçe alacağı pay da belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe, 2017 yılında 180 bin Euro'ya transfer ettiği Eljif Elmas'ı 2 yıl sonra Napoli'ye 16.2 milyon Euro'ya satarak büyük bir kar elde etmişti.

ELJİF ELMAS LEİPZİG YOLCUSU

Napoli'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Eljif Elmas, Alman ekibi Leipzig'e transfer oluyor.

Napoli ile Leipzig, Eljif Elmas'ın transferi konusunda anlaşma sağladı. Napoli'nin sahibi Aurelio De Laurentiis de Eljif Elmas'ı sattıklarını açıkladı.

25 MİLYON EURO ÖDENECEK

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Leipzig, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Leipzig'e 25 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

FENERBAHÇE DE PAY ALACAK

Napoli'ye transferinde yapılan anlaşma gereği Eljif Elmas'ın bonservisinden Fenerbahçe de pay alacak. Sarı-lacivertlilerin 1.5 milyon Euro gelir elde etmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin oyuncuyu Napoli'ye sattığı dönemde KAP'a yaptığı açıklama, "Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına ve SSC Napoli kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak SSC Napoli, Kulübümüze aşamalı olarak azami 1.500.000 EUR bonus bedeli ödeyecektir.  Ayrıca, SSC Napoli tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde SSC Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüzün azami 1.500.000 EUR bonus elde etme imkanı bulunmaktadır." denilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...