Tgrt Haber

Fenerbahçe’ye imza atan Emre Demir'in yeni takımı belli oldu!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
03 Şubat 2023 14:03 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 14:13
Fenerbahçe’ye imza atan Emre Demir'in yeni takımı belli oldu!
fenerbahçe,emre demir,samsunspor,transfer

Fenerbahçe’nin Barcelona’dan bonservis bedeli ödemeden imza attırdığı genç futbolcu Emre Demir, sezon sonuna kadar Samsunspor’a kiralandı.

Ara transfer döneminde kulüplerin çalışmaları hız kazandı. Mutlak şampiyonluk parolası ile yola çıkan Fenerbahçe ara transfer döneminde takımına takviye yapmayı sürdürdü. Jorge Jesus’un talepleri doğrultusunda transfer çalışması başlatan sarı lacivertliler ilk olarak Adana Demirspor’dan Samet Akaydin’i transfer etti. Daha sonra ise Fenerbahçe Jayden Oosterwolde ve Emre Demir’i renklerine bağladı.

EMRE DEMİR SAMSUNSPOR’DA

Barcelona’dan bonservissiz şekilde Fenerbahçe’ye transfer olan Emre Demir başka bir kulübe imza attı. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, Fenerbahçe'den Emre Demir'i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı. Kırmızı-beyazlı ekibin yeni transferi Emre Demir için Nuri Asan Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

https://twitter.com/Samsunspor/status/1621447198255767552

“FENERBAHÇE’NİN DAHA DOĞRU OLACAĞINI DÜŞÜNDÜK”

Emre Demir ise büyük bir camiaya geldiğini belirterek, "Bana inandıkları ve böyle bir teklif yaptıkları için çok mutlu oldum. İnşallah taraftarımızın beklediği şampiyonluk bu sezon gelecektir. Ben buna inanıyorum. İnşallah hep beraber bu yolda başarılı oluruz." ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'nin Barcelona'ya teklif sunduğunu ve bunu kabul ettiklerini anlatan genç oyuncu, şunları kaydetti:

"Barcelona'dan Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Fenerbahçe'den de oynamam gerektiği için Samsunspor'a geldim. Süper Lig'i ve Spor Toto 1. Lig'i Barcelona'da da olsam takip ediyordum. Samsunspor'u başarılı görüyorum. İnşallah bu sene şampiyon olacaktır. Barcelona'dayken birçok takımdan teklif geldi ama biz Fenerbahçe'nin daha doğru olacağını düşündük. Fenerbahçe'den de sezon sonuna kadar kiralık gitmem lazımdı. Çok takım teklif yaptı ama Samsunspor'dan teklif gelince direkt kabul ettim."

Emre, daha sonra kendisini sezon sonuna kadar Samsunsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...