Tgrt Haber

Enner Valencia'dan sözleşme cevabı: Fenerbahçe'de kalacak mı?

04 Mart 2023 22:54 - Güncelleme : 04 Mart 2023 22:57
Enner Valencia'dan sözleşme cevabı: Fenerbahçe'de kalacak mı?
Fenerbahçe,Enner Valencia

Fenerbahçe'de Enner Valencia, Kayserispor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yıldız golcü sezon sonu bitecek sözleşmesi hakkında da konuştu.

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia, Kayserispor galibiyetini değerlendirdi.  Maçta açılış golünü kaydeden Valencia, ligdeki gol sayısını 23'e yükseltti. 

Valencia maçın ardından açıklamasında; "3 puanla ayrıldığımız için mutluyum. Bu deplasman her zaman zor oluyor. Taraftarlarımız yanımızda yoktu, bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Biliyoruz ki yanımızda olmayı çok istiyorlardı." dedi. 

"UMARIM FENERBAHÇE'DE KALIRIM"

Ekvadorlu golcü sözlerinin devamında; "Umarım gollerim devam eder. Takım iyi gittikçe ben de mutluyum. Sevilla'ya iyi çalışmamız lazım. Orada iyi sonuç alıp evimize avantajlı gelmek istiyoruz. Umarım Fenerbahçe'de kalırım. Bu kulübü ve buradaki insanları seviyorum." açıklamasında bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...