Tgrt Haber

Erden Timur'dan bir motivasyon hamlesi daha: Tüm takıma mektup gönderdi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
18 Şubat 2024 11:46 - Güncelleme : 18 Şubat 2024 11:49
Erden Timur'dan bir motivasyon hamlesi daha: Tüm takıma mektup gönderdi!
Erden Timur,Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Süper Lig'in 26. haftasında bugün Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak sarı-kırmızılı takıma mektup gönderdi. Kerem Aktürkoğlu kendisine verilen mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar...

Bugün Eryaman Stadı'nda başkent temsilcisine konuk olacak Galatasaray'da takım, dün Ankara'da kamp yaptığı otelde akşam yemeğinde bir araya geldi.

ERDEN TİMUR'DAN TÜM TAKIMA MEKTUP

Yemek öncesinde Erden Timur'un iç iletişime yönelik hazırlattığı mesajlar, teknik direktör Okan Buruk, teknik ekip ve futbolcuların masasına yerleştirildi. Herkes için ayrı ayrı hazırlanan mektuplarda, bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki şampiyonluk hedefine vurgu yapıldı.

Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabından kendisine verilen mektubu paylaştı. İşte o mektup:

Erden Timur'dan bir motivasyon hamlesi daha - 1. Resim

Erden Timur, bu sezon Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda 5-1 kazanılan Trabzonspor müsabakası öncesinde de hazırlattığı video ile birliktelik ve kenetlenme mesajı vermişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...