Tgrt Haber

Eric Bailly’de işlem tamam; sıra Manchester United’da

11 Ağustos 2023 17:57 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 18:01
Eric Bailly’de işlem tamam; sıra Manchester United’da
Eric Bailly,Beşiktaş,Transfer,Manchester United

Geçen günlerde yöneticileri İngiltere’ye giderek transfer görüşmeleri gerçekleştiren Beşiktaş’ın, Eric Bailly’i de kadrosuna katması an meselesi. Fildişi Sahilli stoperle prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, kulübü Manchester United ile de son pürüzleri gidermeye çalışıyor.

Süper Lig’in 2023-24 sezonundaki ilk karşılaşmasına Pazartesi günü Karagümrük deplasmanında çıkacak olan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları da sürüyor.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Beşiktaş, 29 yaşındaki Fildişi Sahilli savunmacı Eric Bailly ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlılar, Manchester United ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız stoperin bonservisiyle ilgili detaylar için de Bailly’nin temsilcileri ve İngiliz kulübüyle görüşme halinde.

“ZORUNDA KALIRSAK ALIRIZ”

Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlıların UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu’nda Neftçi Bakü’yü deplasmanda 3-1’le geçtiği karşılaşmanın öncesinde yaptığı basın toplantısında Afrikalı futbolcu transferiyle ilgili şu ifadelere yer vermişti:

"Transferle ilgili konuşmanın bir anlamı yok. Stoper düşünüyoruz. 'Çok acil, geç kaldık' düşüncesinde değiliz. Afrikalı almamaya çalışıyoruz. Çok fazla Afrikalı oyuncumuz var. İhtiyaç olursa alacağız. Transferi kenara atalım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...