Tgrt Haber

Ernest Muçi transferinde sürpriz detay! Hasan Arat, Cumhurbaşkanını devreye soktu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 13:55 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 13:58
Ernest Muçi transferinde sürpriz detay! Hasan Arat, Cumhurbaşkanını devreye soktu
Beşiktaş,transfer,Ernest Muci,Andrzej Duda,Hasan Arat,Polonya

Ernest Muçi’ye gelen 15 milyon Euro'luk teklifleri reddeden Legia Varşova’nın Beşiktaş'ın Polonya Cumhurbaşkanı Duda’yı devreye sokması üzerine 10 milyon Euro'ya transfere izin verdiği iddia edildi. İşte detaylar...

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda’nın Ernest Muçi transferinde Beşiktaş’a 5 milyon Euro'ya yaklaşan bir jestte bulunduğu öne sürüldü.

Ernest Muçi transferinde sürpriz detay! Hasan Arat, Cumhurbaşkanını devreye soktu - 1. Resim

HASAN ARAT İLİŞKİLERİNİ KULLANDI

Skorer'in haberine göre; Siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Arnavut yıldız için Legia Varşova’ya 10 milyon Euro'luk resmi teklif yaparken ilk planda olumsuz cevap aldı.

Başkan Hasan Arat bu gelişme üzerine yakından tanıdığı Cumhurbaşkanı Duda’yı arayarak Legia Varşova’nın ikna edilmesi konusunda destek istedi.

Ernest Muçi transferinde sürpriz detay! Hasan Arat, Cumhurbaşkanını devreye soktu - 1. Resim

CUMHURBAŞKANI DUDA DEVREYE GİRDİ

Ernest Muçi’yi Avrupa’dan gelen ve 15 milyon Euro'ya yaklaşan tekliflere rağmen satmayan Legia Varşova’nın Başkan Hasan Arat’ın Cumhurbaşkanı Duda’yı devreye sokması üzerine geri adım attığı ve 10 milyon Euro'ya transferin gerçekleştiği ifade edildi.

Ernest Muçi transferinde sürpriz detay! Hasan Arat, Cumhurbaşkanını devreye soktu - 2. Resim

AVRUPA EKİPLERİ MUCİ'NİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Muçi’nin peşini bırakmayan Avrupalı bazı kulüplerin sezon sonu Beşiktaş’a 15 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlandıkları da öne sürüldü. Muçi’ye ciddi bir yatırım yapan siyah-beyazlıların Arnavut futbolcuyu elden çıkarmayı düşünmediği kaydedildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...