Tgrt Haber

Eski Galatasaraylı Koray Günter, Beşiktaş yolunda...

18 Nisan 2022 20:55 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 21:11
Eski Galatasaraylı Koray Günter, Beşiktaş yolunda...

Son dakika transfer haberleri: Valerien Ismael'in gelişiyle 3'lü savunmaya dönen ve bu bölgede eksiği olan Beşiktaş, stopere takviye yapmak için harekete geçti. Transferde yerli isimlere yönelen siyah-beyazlılar, bir dönem Galatasaray'da forma giyen Koray Günter'in peşine düştü. Kartal'da yönetim, 27 yaşındaki futbolcunun transferi için kulübü Verona ile görüşmelere başladı.

Gelecek sezon büyük bir değişim yaşamaya hazırlanan Beşiktaş'ta sözleşmesi bitecek birçok oyuncuyla yollar ayrılacak. Transferde nokta atışı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, yerli isimlere yönelmek istiyor.

Her sene kademeli olarak artacak yabancı sınırına göre hareket eden yönetim, hamlelerini bu plan doğrultusunda yapıyor.

Teknik direktör Valerien Ismael'in raporuna göre hareket eden siyah-beyazlılarda eksik bölgeler belirlendi. Yeni teknik direktörün 3'lü savunma tercihi de göz önünde bulundurularak Kara-Kartal'da gözler savunma transferine çevrildi.

KORAY GÜNTER HAMLESİ!

Stopere yerli bir takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Serie A ekiplerinden Hellas Verona'da forma giyen Koray Günter için girişimlerini hızlandırdı. A Spor'un haberine göre siyah-beyazlılar, Koray Günter transferi için Verona'yla görüşmelere başladı.

Oyuncunun bonservis bedeli 1.5-2 milyon Euro seviyesinde belirlendi. Beşiktaş bu rakamı daha da aşağı çekmek istiyor.

Daha önce Galatasaray forması da giyen Günter, 2020'de transfer olduğu Verona'da 86 karşılaşmada 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ligde toplam 25 maça çıkarken 2177 dakika sahada kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...