Tgrt Haber

Fatih Terim için sürpriz iddia! Yeni takımını duyurdular

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2024 17:20 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 07:54
Fatih Terim için sürpriz iddia! Yeni takımını duyurdular
Fatih Terim,Panathinaikos,Al-Ahli

Sürpriz bir şekilde Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos’un başına geçen Fatih Terim, üst üste alınan galibiyetlerle taraftarların beğenisi kazansa da son haftalarda alının puan kayıpları rüzgarı tersine döndürdü. Yunan basını, Fatih Terim’in Panathinaikos'taki günlerinin sayılı olduğunu öne sürerken yeni takımını da duyurdu. İşte detaylar...

Türk futbolcunun ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Fatih Terim, sürpriz bir şekilde başına geçtiği Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta ilk haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle taraftarın gönlünde taht kurmuştu.

Terim, son günlerde yaşadığı puan kayıplarından sonra eleştirilmeye başlandı. Yunan basını, tecrübeli hocanın koltuğunu sallandığını öne sürdü. 

YUNAN BASININDAN ÇARPICI İDDİA!

Son hafta sahasında Lamia'yı ağırlayan Panathinaikos, 10 kişi kalan rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fatih Terim, taraftarlar tarafından sert eleştiriler aldı.

Türkiye Gazetesi'nin Yunan basınından derlediği habere göre; "Panathinaikos'un durumu bundan daha kötü olamaz" denilerek Fatih Terim ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

 

FATİH TERİM İLE YOLLAR AYRILIYOR MU?

Fatih Terim'in beklenilen etkiyi Panathinaikos'a yapamadığını ifade eden Yunan basını ayrılığın çok yakın olduğunu öne sürdü.

Panathinaikos'un başında 13 maça çıkan Fatih Terim 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

YENİ ADRESİNİ BİLE DUYURDULAR!

Yunan basını, Fatih Terim'in Panathinaikos ile yolların ayrılmasının yakın olduğunu ve bunun gerçekleşmesi halinde Terim’in Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'nin başına geçebileceğini yazdı.

 

MERİH DEMİRAL'IN YENİ HOCASI OLABİLİR

Al-Ahli, Suudi Arabistan Ligi'nde 30 puanla 3. sırada yer alıyor.

Al-Ahli'nin kadrosunda kaleci Edouard Mendy, Franck Kessie, Allan Saint-Maximin, Riyad Mahrez ve Roberto Firmino gibi yıldızların yanı sıra milli futbolcu Merih Demiral ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ezgjan Alioski de yer alıyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...