Tgrt Haber

Fatih Terim'e gelen teklifleri Necati Ateş duyurdu

26 Temmuz 2023 10:47 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 10:58
Fatih Terim'e gelen teklifleri Necati Ateş duyurdu
Galatasaray,Necati Ateş,Fatih Terim

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski antrenörü Necati Ateş, sarı-kırmızılı kulübün efsanesi Fatih Terim'e gelen teklifleri açıkladı.

Necati Ateş, Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'in Youtube kanalı Spor Gecesi Digital'de antrenör ekibinde yer aldığı Fatih Terim'in yeniden takım çalıştırmak istediğini söyledi.

Ateş açıklamasında Terim'in her dönem gündem olduğunu ve hocalığı bırakmak istemediğini bildiğini söyleyerek, "Hocam görevde değilken bile arkasından eleştirenler var. Fatih hoca hiçbir zaman antrenörlüğü bıraktım demedi ki. Fatih Hocanın halen antrenörlük yapmak istediğini biliyorum." ifadelerini kullandı.

"AZERBAYCAN VE KATAR'DAN TEKLİFLER GELİYOR"

Necati Ateş, Fatih Terim'in Türkiye'de sadece Galatasaray ve A Milli Takım'da çalışacağını söyleyerek, "Azerbaycan'dan Katar'dan teklifler sürekli geliyor. Bir anda İtalya'dan da teklif gelebilir. Fiorentina'nın efsanesinden bahsediyorsunuz. Her an bir teklif gelip görevine yine başlayabilir belli olmaz" dedi.

Terim'e saha dışında görev almasını yakıştıranlar olduğunu da belirten Ateş, "Hocayı sevenler bu işi yapmasını isteyenler var. Dışarıda neler konuşurlar onu bilemem ama hocalık yapmak istediğini biliyorum" diye konuştu.

"YUNUS AKGÜN'Ü YURT DIŞINDAN İSTEYENLER VARMIŞ"

Ateş, Yunus Akgün'ün Adana Demirspor'da harika bir performans sergilediğini ancak bu başarıyı Galatasaray'da yakalayamadığını söyledi.

Oyuncunun transfer beklentisinin olduğunu dile getiren 43 yaşındaki antrenör, "Galiba yurt dışından isteyenler varmış, belki gidebilir. Orada belki kendini tekrar bulabilir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...